Szuperolcsó repjegyek nyárra a Ryanairnél csomó nyaralóhelyre már 2-3 ezer forinttól 1

Ha igazán olcsón szeretnél egy kicsit elutazni valahová, most megteheted, ugyanis a Ryanair ismét pár nagyon olcsó járattal várja a világjárókat.

Szuperolcsó repjegyek nyárra a Ryanairnél csomó nyaralóhelyre már 2-3 ezer forinttól 3

A fapados légitársaság számos utat kínál alacsony áron a nyárra, ha még időben megvesszük a jegyeket. Az aktuális akció április 10-ig tart, tehát érdemes sietni, ha valamelyik ajánlat elnyerte a tetszésünket.

Angliából számtalan kiváló nyaraló helyre tudunk most olcsó repülőjegyeket foglalni a szokásosnál jóval olcsóbban. London Stansted repülőtérről például már 9.99 fontért vannak jegyek nyárra olyan helyekre, mint Menorca, Zadar, vagy Valencia, de 20 font alatti áron találunk jegyeket Barcelona, Malaga vagy épp Ibiza célállomásokra is.

Londonból további reptereiről szintén rettentő olcsón találunk még jegyeket pl olyan helyekre, mint Tenerife, Málta, vagy Gran Canaria, de ha nem a brit fővárosból szeretnénk elstartolni, akkor is számos opció áll a rendelkezésünkre.

Birmingham, Manchester, Newcastle, Leeds, Glasgow vagy épp Bournemouth repülőtereiről szintén találunk olcsó Ryanair járatokat, úgyhogy érdemes szétnézni még ma, mert az akció hamarosan lejár.

Szuperolcsó repjegyek nyárra a Ryanairnél csomó nyaralóhelyre már 2-3 ezer forinttól 4

Minden repülőjegy a készlet erejéig érvényes. A 22/04/01 és 22/06/30 közötti akciós utazáshoz foglalj 22/04/10 napjáig.

Budapestről szintén nagyon olcsón, kevesebb, mint 10,000 forintért tudunk repjegyeket vásárolni olyan helyekre, mint Rimini, Bari, Korfu, Zadar vagy épp Porto vagy Míkonosz. Aki élni akar a lehetőséggel annak a jegyeket le kell foglalnia még április 10 éjfél előttig. A kedvezményes áron kapható jegyek elsősorban a tavaszi és nyár eleji járatokra szólnak, ami azért nagyszerű, mert pl júniusban már rendszerint már  kétszer vagy háromszor olyan drágák is szoktak lenni.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után