Szuperolcsó repjegyek nyárra a Ryanairnél Angliába, Budapestre és csomó nyaralóhelyre 1

Ha igazán olcsón szeretnél egy kicsit elutazni valahová, most megteheted, ugyanis a Ryanair ismét pár nagyon olcsó járattal várja a világjárókat.

A fapados légitársaság számos utat kínál alacsony áron a nyárra, ha még időben megvesszük a jegyeket. Az aktuális akció március végéig tart, tehát érdemes sietni, ha valamelyik ajánlat elnyerte a tetszésünket.

Szuperolcsó repjegyek nyárra a Ryanairnél Angliába, Budapestre és csomó nyaralóhelyre 3

Angliából számtalan kiváló nyaraló helyre tudunk most olcsó repjegyeket foglalni a szokásosnál jóval olcsóbban. Liverpool városából 20 – 30 fontért vannak jegyek nyárra olyan helyekre, mint Malaga, Ibiza, Gran Canaria vagy ép Tenerife.

Londonból még ennél is olcsóbban, akár 20 font alatti áron is tudunk jegyet venni Barcelona városába, de megcélozhatjuk ezen az áron Malagát, vagy Athén városát is. Stansted repteréről is tudunk olcsón repülni, méghozzá 18 fontért Bordeaux városába, Barcelonába, Eindhovenbe, Rómába, Velencébe és még sorolhatnánk…

Szuperolcsó repjegyek nyárra a Ryanairnél Angliába, Budapestre és csomó nyaralóhelyre 4

Manchester, Newcastle, Leeds, Glasgow vagy épp Bournemouth repülőtereiről szintén találunk olcsó Ryanair járatokat, úgyhogy érdemes szétnézni még ma, mert az akció hamarosan lejár.

Budapestről például kevesebb, mint 10,000 forintért tudunk repjegyeket vásárolni olyan helyekre, mint Athén, Bari, Korfu, Szaloniki vagy épp Milánó Bergamo. Aki élni akar a lehetőséggel annak a jegyeket le kell foglalnia március 31-én éjfél előttig. A kedvezményes áron kapható jegyek mind a nyár folyamán esedékes járatokra szólnak, ami azért nagyszerű, mert ilyenkor rendszerint kétszer vagy háromszor olyan drágák is szoktak lenni, mint az év többi részében.

Pestről 5-6 ezer forintos jegyárért megcélozhatjuk továbbá Koppenhágát, Brüsszelt, Párizst, Pisa városát, de még Londonba is vannak jegyek 5700 forintos áron. Ez persze nem minden, érdemes szétnézni alaposan. Olcsó repjegyek Angliából nyárra itt.        Forrás

Megosztás