Tanulj meg konyhát és étkezőt tervezni 2 nap alatt, ráadásul a virtuális valóságban is 1

A virtuális valóság napjaink egyik leggyorsabban fejlődő technológiája. Számtalan felhasználási mód mellett már a lakberendezés területén is kínál forradalmi lehetőségeket. Képzelhetjük mennyire hatékony eszköz a lakberendezőknek és mennyire szuper élmény az ügyfélnek.

Tanulj meg konyhát és étkezőt tervezni 2 nap alatt, ráadásul a virtuális valóságban is 3

Nos, ez ezentúl már nem csak egy álom, ugyanis a budapesti vrDesigner csapatnak köszönhetően, ez mostantól minden lakberendezőnek elérhetővé válhat. Az Interior Design Academy szerencsésnek érzi magát, hogy együttműködhet a vrDesignerrel és tanulóinak fel tudja ajánlani azt a lehetőséget, hogy virtuális valóságban tervezzék ügyfeleik álom otthonait. Az IDA (International Design Academy) tulajdonosával, Bozsir Kornéliával beszélgettünk el a napokban:

Kornélia, mondanál egy kicsit bővebb információt erről az új lehetőségről?  

Természetesen. Az Interior Design Academy magyar tanulói (egyelőre) egy olyan lehetőséget kapnak, hogy miután elvégezték az összes modult a lakberendezői iskolánkban, egy napot eltölthetnek Törökbálinton a vrDesigner_LAB tervezői coworking irodájában, ahol Gikovski Snezana, a központ egyik alapítója és vezető tervezője, tanítja őket a saját fejlesztésű vrDesigner szoftverrel a virtuális valóságban tervezni. Ezután bármikor használhatják a vrDesigner_LAB studiót illetve a tervezői központnak a többi szolgáltatásait, hiszen ez a lehetőség nagyon sokat segíthet majd nekik a tervezésben.

Az Ügyfelek bejárhatják a megtervezett ingatlanjaikat még mielőtt azok felépülnének és interaktívan, azonnal megnézhetik a berendezés különböző kombinációit. Úgyszintén, a szoftveren belül VR áruházat építenek, amely lehetővé teszi, hogy a szoftvert használó tervezők, a partnerek valós termékeinek 3D modelljeivel, életnagyságban tervezzenek és a hatalmas kínálat minden termékének minden szín, méret és anyag kombinációját interaktívan megjelenítsék ügyfeleiknek. Nem utolsó sorban, a vrDesigner_LAB otthona a MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpont, ahol többszáz márka termékei a valóságban is ki vannak állítva az üzletekben. Nagyon boldogok vagyunk, hogy a tanulóinknak egy ilyen lehetőséget tudunk kínálni, ugyanis már terveztem más cég hasonló célú szoftverével VR szemüveggel, de annak közel sem volt ilyen képminősége és csak limitált helyiségekre volt kialakítva.

Emlékeztess kérlek milyen tanfolyamokat kínál az Interior Design Academy és melyik tanfolyam után lesz lehetősége a diákoknak a VR szoftverrel tervezni?

 Az Interior Design Academy továbbra is három tanfolyamot kínál: Az alap lakberendezői tanfolyamot, azok részére, akik lakberendezéssel szeretnének foglalkozni és minden helyiségről szeretnének tanulni. Ez a tanfolyam a leghosszabb és a legtöbb információt is tartalmazza. 21 modulból áll. A második a Home Staging, ezt azoknak ajánljuk, akik ingatlan eladással foglalkoznak vagy szeretnének ingatlan irodákkal együttműködni, ugyanis a Home Stager azzal foglalkozik, hogy a lakásokat szebbé tegye, eladás céljából, minél alacsonyabb költségvetésből.

Ez a tanfolyam 16 modulból áll. A harmadik, a konyha, hálószoba és fürdőszoba tanfolyam, amelyben, mint a neve is elárulja, erről a három helyiségről tanulnak a diákok. Főleg azoknak ajánlom, akik alkalmazottként szeretnének dolgozni konyha, fürdőszoba vagy hálószoba stúdióban. 18 modulból áll. Mindhárom tanfolyam akkreditált és nemzetközileg elismert oklevelet kapnak a tanulók, miután elvégeztek azt. Úgyszintén, mindegyik tanfolyammal jár a virtuális valóság tanfolyam Törökbálinton, ugyanis mindhárom munkában segíthet a tervezőnek.

Arra lettem figyelmes, hogy egy napos tanfolyamot is szerveztek Angliában, valamint Magyarországon is.

Igen, havonta szervezésre kerülnek az egynapos tanfolyamok Angliában, magyar, valamint angol nyelven is, különböző településeken, de februárban megindulnak a hasonló 1-2 napos tanfolyamok Budapesten is, a vrDesigner_LAB-al együttműködve. Ezeket a rövid tanfolyamokat hobby tanfolyamnak nevezzük, és azok részére készültek, akik szeretik a lakberendezést, de nem szakmailag szeretnének foglalkozni majd vele, vagy még nem döntöttek el, hogy nekik való e ez a hivatás és bele szeretnének kóstolni, ugyanis belátást nyernek a lakberendezőnek a mindennapjaiba, valamint minden egyes tanfolyamon tudást szereznek más-más helyiségnek a tervezésében.

Úgyszintén azokat is szívesen várjuk, akik lakást újítanak, és ahhoz szeretnének egy kis több tapasztalatot kapni. Február 17-én és 18-án Budapesten a konyhákról és ebédlőkről tanulhatnak a résztvevők, ott ugyanis két napos tanfolyamot tartunk, első napon az Interior Design Academy tanárjai, Hajdú Gabi és nagy eséllyel jó magam is, tanítjuk a résztvevőket arról, hogy hogyan tervezzék ezt a két helyiséget, majd a nap végén, a vrDesigner mutatja be, hogy miként kell használni a VR tervező szoftvert és a szemüveget.

Másnap szakmai előadásokat tartanak a vrDesigner_LAB partnerei. Asztalosok, lapszabászat, konyhákat, munkalapokat, konyhagépeket és hidegburkolatokat forgalmazó cégek beszélnek ezeknek a helyiségeknek a szakmai kivitelezéseiről, valamint a helyszínen meg lehet nézni minden egyes anyagot, amit használhatnak a tervezők a munkájuk során. A két napos tanfolyam ára 100 Eur és ajándék utalványként is megvásárolható, igy ha az élettársatok, családtagotok vagy közeli ismerősötök szereti a lakberendezést, ez egy tökéletes Karácsonyi ajándék lehet a részükre. A jegyek itt vásárolhatók: https://www.ticketsource.eu/interior-design-academy/ket-napos-konyha-es-etkezo-tervezes-tanfolyam-budapesten/2023-02-17/10:00/t-xmdpmvz Vagy a web oldalunkon: www.id-ac.com

Úgy hallottam, hogy karácsonyi leárazások is lesznek a tanfolyamokra

Igen, december elsejétől, január másodikáig mindenki aki megvásárolja a tanfolyamot (a teljes akkreditált tanfolyamot) 30%-os kedvezményt kap, a következő kupon kód használatával: CHRISTMASOFF

Hol lehet érdeklődni az egynapos és a teljes tanfolyamokkal kapcsolatosan:

  • Web oldalon: www.id-ac.com
  • E mailben: admin@id-ac.co.uk
  • Telefonon: +448002461440
  • WhatsAppon:+447392406132

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után