A Black Friday és a Cyber Monday akciókkal teli napjainak köszönhetően a Ryanair is levitte az árakat, és sok jegy rendkívül alacsony áron szerezhető meg. Rengeteg európai nagyvárosba vehetünk december, január hónapokra retúrjegyeket már £17-os áron.

ryanair-aircraft-(12)

Az akciók a készlet erejéig tartanak, így most érdemes szétnézni. Aki Magyarország és Anglia között szeretne utazni azoknak is vannak jó ajánlatok, de ha Angliából szeretnénk a téli szünet során elnézni valamerre, akkor most még jobb lehetőségünk van rendkívül olcsó jegyeket szerezni.

A légitársaság kirakott egy listát olyan utakról, amelyek £2-ért megvehetőek. A nagy része feltehetően már gazdára talált, de még találhatunk olyat, ami nem. Angliából Magyarországra és vissza, most, ha január elején megyünk a retúrjegyet meg tudjuk úszni £17-ból.

repjegy bud

Hasonlóan olcsón, ha valamelyik ismerősünk, vagy családtagjaink bennünket látogatnának meg, akkor még decemberre is vannak jegyek szuper árakon. Ha pl valaki hosszabb időre kijön hozzánk, még december 20-ra is 2,999 Ft-ért tud jegyet venni Budapestről Londba. A visszaút persze csak akkor lesz olcsó (4,000 Ft), ha marad január elejéig.

Londonból most hazánkon kívül Norvégiába, Svédországba, Olaszországba, Lengyelországba, Írországba, és Máltára is tudunk menni decemberben és januárban oda-vissza összesen 15-17 fontos áron.

Magyarországról (Budapestről) pedig 4,500 Ft-ért tudunk most retúrjegyet váltani Brüsszelbe (Belgium), de 5-7 ezer forintos retúrjegyek vannak Rómába, Londonba és Párizsba is.

Nézzetek szét, itt a link, ha jól választjátok meg az időpontokat, nagyon olcsó jegyeket lehet kifogni, ha pedig nem csak Magyarországban gondolkodtok, akkor rengeteg még olcsóbb szuper lehetőség kínálkozik. A karácsonyi hazautazás továbbra is drága, az nem lett olcsóbb sajnos, de hát ez mindig is így volt.    Forrás: www.ryanair.com

  • Itt csatlakozhatsz a HuNglia Facebook csoporthoz (12,300fő), és hivatalos oldalunkhoz (15,700fő).
  • Próbáld ki új szolgáltatásunkat, a Hunglia keresőt.
  • Így tudsz a mobilodon HuNglia ikont elhelyezni, hogy közvetlenül elérd oldalunkat.
  • Ha van egy érdekes, tanulságos angliai magyar sztorid, küldd el: info@hunliaonline.com