Idén is elérkeztünk az év utolsó napjához, amikor elbúcsúzunk az eltelt évtől, és koccintunk a jövőbeli fogadalmak és sikerek beteljesülésére.

1495421_10152015962785677_2125715971_o

Tűzijáték

  • A 2014-es Londoni szilveszteri tűzijátékokra minden jegy elkelt.
  • Jegy nélkül senkit nem engednek be az esemény helyszínére.
  • Jegy vásárlása az utcai jegyárusoktól nem javasolt, mert a jegyek hitelességét nem garantálják.
  • A jegyek nem átruházhatók, így aki be akar jutni, annak fel kell tudnia mutatni a jegy vásárlójának valamilyen személyazonosságát igazoló okmányt.
  • Akik nem tudtak jegyet venni, azok a BBC1-en élőben láthatják az egész eseményt.

Közlekedés Szilveszterkor

bus

London Szilveszter estéjén minden évben nagyon forgalmas szokott lenni. A közlekedési rendben is változások lesznek. Aki utazni szeretne a városban december 31-én, az jobb, ha előre megtervezi az útvonalat.

14:00 órától számos utca, és több híd is le lesz zárva a belvárosban, az esti ünnepségre való készületek miatt.  A lezárások egészen másnap reggel 6 óráig lesznek érvényben. A lezárásokról szóló részletes információkat itt találjátok:

December 31-én éjszaka egész Londonban ingyenesen lesz használható az összes tömegközlekedési eszköz 23:45-től egészen hajnali 4:30-ig.

Bulik Londonban Szilveszter este

Akik nem otthon, vagy házibuliban töltik az estét, hanem szórakozóhelyen szeretnének bulizni az éjjel, azoknak számtalan lehetőséget kínál a város több ezer clubja. A legegyszerűbb, ha mobilra letöltitek az Official London City Guide applikációt a telefonotoknak megfelelő helyről:  App Store vagy Google Play. A programokról itt is találtok bővebb információt:  Visit London Website.

Van, aki jó, van, aki rossz évet tudhat maga mögött, de remélhetőleg mindenkinek akadnak szép pillanatok, amikre vissza tud majd gondolni akár 31-én éjfélkor, akár 10 év múlva. A lényeg, hogy tanuljunk akár a jó, akár a rossz dolgokból, és egy jó társaságban eltöltött este után újult erővel és kedvvel kezdjük meg a 2015-ös évet. BÚÉK minden kedves olvasónknak!

Ha máskor is szeretnél friss, angliai magyaroknak szóló híreket olvasni, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”180″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″ ]

Csatlakozz facebook csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/319485078225041/

Forrás: http://nye.london.gov.uk/get-involved/events/london-nye-fireworks-2014/?utm_source=FBphase3&utm_medium=publicinfodontattend&utm_campaign=New+Year%2527s+Eve