Szeretkezős mozit üzemeltettek Londonban titokban egy épület alatt 1

Eszméletlen, hogy Londonban szinte nem tudunk olyan dolgot mondani, amit ne csináltak volna meg, vagy ne lenne rá igény. Egy újabb ilyen őrület a pornósmozi.

181842940

A moziban az emberek elmondásai alapján az emberek, legtöbbször párok, régi vágyaikat élhették ki filmezés közben. Legtöbbször ráadásul felnőtt tartalmakat vetítettek a vásznon, miközben a vendégek inkább egymással, mint a filmmel foglalkoztak.

A spéci mozi a „The Office” (vagyis: az iroda) álnéven futott a kelet-londoni Limehouse területén, a Comro Building alatt, amiben hat darab lakóingatlan helyezkedik el, eredetileg főleg fiatal dolgozók vagy családok számára.

Néhány kíváncsi ügyfél, akik maguk is kipróbálták a helyet, úgy meséltek róla, mint London utolsó szexelős mozijáról, ahol előre fizetsz, akár egy rendes moziban, annyi különbséggel, hogy legtöbbször 18-as karikás filmeket vetítenek, és nem hajítanak ki, ha magaddal, a pároddal, vagy valaki mással „elszórakoztatjátok” egymást a film ideje alatt. Több megkérdezett ügyfél is nyíltan mesélt arról, hogy nem egyszer orgiába ment át az esti mozizás, bár ilyen filmek vetítése közben nem is értjük, hogy mi mást vártak.

comro

A Vice nevű weboldal egyik riportere befizette magát a mozi nyitó estjére, és utána részletesen beszámolt a tapasztalatairól. Elmondása szerint az x kategóriás film ideje alatt az emberek egyáltalán nem zavartatták magukat. Volt aki magával „játszott”, voltak akik vadul egymásnak estek a sorok közt, és mindeközben volt egy fazon aki egyszál zokniban mászkált fel alá (arról nem szólt a történet, hogy a zokni a lábán volt-e). A félig meddig titkos klub weboldalán arra bíztatták a kíváncsi embereket, hogy „jöjjenek és érezzék jól magukat együtt, hasonló felfogású emberek társaságában”.

A Devonport Street-en rejtőző klub, ami egyébként alig két hete nyitott, azonban nem volt túl hosszúéletű, ugyanis az épülettömb tulaja rájött, hogy „mi folyik ott Gyöngyösön”, és amint a hír a fülébe jutott és a saját szemével is meggyőződött a helyfunkciójáról, azonnal bezáratta azt.

Ez a mozi, vagyis a The Office, nem most alakult, csak ide költözött volna át a korábbi helyéről, ami New Cross-nál volt megtalálható. Ott is be kellett azonban zárnia, mivel nem volt túl etikus egy templom és egy iskola tőszomszédságában üzemeltetni a „légyottos mozit”. Bár próbálták megtartani a helyet, a helyi önkormányzattal vívott 18 hónapos csata után végül be kellett zárniuk. Az új helyszín úgy tűnik nem volt jó választás, de ne legyen kétségünk afelől, hogy hamarosan újra meg fogják nyitni, valahol máshol. Az emberek, akik oda jártak imádták, tehát kereslet az van rá, de hát Londonban ez szinte természetes.

„Milyen kár, mennyi elvesztegetett pénz és idő, és persze mennyi csalódott ügyfél lehet… Pedig pont szombaton akartam oda elnézni.” – írta róla az egyik fórumon egy rajongó.

„Előző héten mentem oda, és találkoztam egy nagyon dögös csajjal, úgyhogy alig várom, hogy új helyet találjanak a mozinak.” – kommentelt egy másik.

Természetesen Tower Hamlets helyi önkormányzata jelezte, hogy nem adtak nekik engedélyt a működésre, de a hely megnyitásáról sem érkezet semmiféle bejelentés a szervezők részéről. Feltehetően tudták, hogy úgysem kapnának működési engedélyt. A Standard a szervezőket sajnos hiába próbálta utolérni, nem akartak nyilatkozni az ügyben. Minden bizonnyal az összes idejüket lefoglalja az új hely keresése, hogy a „reszelős mozi” mielőbb újra megnyithassa kapuit, a kíváncsi londoniak számára.    Forrás: Standard

[fblike]

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után