Szakadékba zuhant kocsijával egy szikláról egy férfi Angliában 1

Meghalt egy férfi, miután autójával együtt lezuhant egy tengerparti szikláról egy üdülőpark közelében. A rendőrség kedden 13:30 körül megerősítette az incidens során egy személy életét vesztette az észak-yorkshire-i Fileyben.

Szakadékba zuhant kocsijával egy szikláról egy férfi Angliában 3

A jármű vélhetően nagyjából 200 láb magasról zuhant le a Blue Dolphin Holiday Park közelében lévő egyik magas sziklákról. A rendőrök megerősítették, hogy egy ember sajnálatos módon meghalt, a helyszínre több mentőt is kiküldtek ugyan de a férfi életét már nem tudták megmenteni.

A rendőrség szóvivőjének elmondása alapján a baleset valamikor a délutáni órákban történhetett, október 18-án kedden.

Több szemtanú is arról számolt be, hogy az incidenst követően a vízi-mentők hajója is kiment a helyszínre, és több helikopter is körözött az autó roncsa fölött.

Szakadékba zuhant kocsijával egy szikláról egy férfi Angliában 4

„Az incidens ma délután nem sokkal 13:30 után történhetett – a mentőszolgálat, az észak-yorkshire-i rendőrség, a parti őrség, a tűzoltóság, és az RNLI is kint voltak az incidens helyszínén.”

„Sajnos most már megerősíthetjük, hogy ma délután meghalt egy férfi, aki a nemrégiben a Filey melletti szikláról lezuhanó jármű egyetlen utasa volt. A családját már értesítettük, de még nem áll módunkban nyilvánosságra hozni a személyazonosságát.”

Szakadékba zuhant kocsijával egy szikláról egy férfi Angliában 5

„A rendőrség nyomozói egy darabig még az eset helyszínén maradnak, hogy megvizsgálják azt, és megállapítsák a pontos körülményeket és előzményeket, amelyek oda vezettek, hogy az autó a szikláról lezuhant.” – nyilatkozta a helyi rendőrség egyik embere.

Arról, hogy az autó véletlenül zuhant-e a szakadékba, vagy bármiféle szándékosság feltételezhető-e vagy, hogy az autó sofőrje a saját életének akart-e esetleg véget vetni, egyelőre nem lehet biztosat tudni… a rendőrség pedig azt mondta a nyomozás még nagyon kezdeti szakaszában van és nem akarnak találgatásokba bocsátkozni.     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után