Tíz embert kórházba szállítottak, miután egy menetrend szerint közlekedő buszjárat fának csapódott Kelet-Londonban.

BusCrash

A légi mentőalakulatot is ki kellett hívni a helyszínre, miután a Forest Drive-on, a Manor Park megállótól nem messze, szombat dél körül egy busz súlyos balesetet szenvedett. A W19-es buszjárat a bal elejével kapott telibe egy fát, miután letért az útról és a bozótosba hajtott.

A Walthamstow felé tartó járaton összesen 15 ember utazott. A buszon utazók közül 12 embert kellett ellátniuk a helyszínre érkező mentőknek, akik közül 10et kórházba is szállítottak. A tűzoltóknak is akadt dolguk ugyanis két ember a roncsok közé szorult, és nekik kellett őket kiszabadítaniuk.

CNk32IeW8AAJSVP

„Jó néhány egységünket a helyszínre küldtük, köztük hat mentőautót és egy mentőhelikoptert is. Összesen 12 ember szorult ellátásra. Öt embert a Whipps Cross Hospital-ba, másik ötöt pedig a Royal London Hospital-ba szállítottunk. Egy 40-es éveiben járó férfi fejsérülést szenvedett, egy hatvanas éveiben járó nő pedig komoly csípőtájéki fájdalomra panaszkodott.

BusCrashNew

A képeken jól látható, hogy a busz bal első fele teljesen összetört, a méretes útszéli fával való találkozás következtében. A busz a fotók alapján a szembejövő sávon is keresztülgázolt, mielőtt a bozótosba hajtott.

BusCrash2

Az utat a rendőrség néhány órára lezárta. A baleset oka egyelőre nem ismert, így a rendőrség nyomozást indított az ügyben, de egyelőre letartóztatás nem történt.

Itt csatlakozhatsz, Facebook csoportunkhoz, ami már 9,100 fős.

Így tudsz a mobilodon HuNglia ikont elhelyezni, amivel egyből eléred oldalunkat.

Itt tekintheted meg a HuNglia kupon akcióit.

Ha tetszett a cikk, itt Like-old oldalunkat:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”200″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Forrás: http://www.standard.co.uk/news/crime/manor-park-bus-crash-single-decker-collides-with-tree-in-east-london-a2923661.html