Angliai magyar sztorik - 1. rész: Csilla a Csontkovács 1

Csilla olyan, mint mi, közülünk való, tudatosan segít másokon és önmagán, tudásával és tapasztalatával gazdagabb lesz az a magyar közösség, amely ebben a kettős kultúrában él.

csont800

Ki ez a Böcskey Csilla?

Családanya, feleség, barát, szakember, aki imád segíteni. Egy érett nő, aki végre nő és megtalálta önmagát, járja a saját útját. Vannak gyengéi, mint mindenkinek, amelyeket megtanult kezelni- vallja magáról.

Mikorra váltál éretté?

Mindig mindenhol megtaláltam a helyem, mostanra igazán azt csinálom, amit szeretek, így teljesedett ki minden.

Mi az a minden? Úgy ismernek, hogy Csilla a Csontkovács….

Ez fontos része a munkámnak, mellette és vele együtt holisztikus terápiákkal foglalkozom. Segítek visszaállítani a szervezet egyensúlyát. Ennek fontos eleme a csont- és mozgásrendszer jó működése, nélkülözhetetlen a jó táplálkozás, a rendszeres mozgás, illetve szorosan idetartozik, hogy milyen állapotban van a lélek.

Amit nyújtasz az az élettapasztalat alkotta kezelés-együttes? Ugyanis ezt így sehol sem tanítják…..

Magam is mindent kipróbálok és amit hatékonynak találok, azt megtanulom, alkalmazom. Így épülnek egymásra a kezelések. Mára Wellness coach, Pilates oktató, táplálkozási tanácsadó, EFT terapeuta vagyok, amivel az érzelmi blokkok oldása is elérhető. Energia-, fény- és biomágnes – terápiát is használok a klienseknél. Emellett legalább 20 éve tanítok és az utóbbi egy évben alakult ki a Nőként Főként személyiségfejlesztő tréningem.

Ezt Angliában teszed, hány éve is?

Hat évvel ezelőtt kezdtem el itt dolgozni…..

Sok kliensed magyar, és azt mondod, hogy a magyarok jól segítik egymást. Sokan nem értenek veled egyet, mert –mint mondják- inkább hátráltatják egymást….

Az én elvem az, hogy egymást támogatva mindannyian előbbre jutunk. Magam támogatok gyerekeket, iskolákat, a sportot, most az egy éves Magyar Kézilabda csapatot és ott vagyok sok magyar rendezvényen. Nekem jó tapasztalatom van. Ha segítek, segítenek nekem is, mernek tőlem segítséget kérni. Akik félnek, azok maguktól félnek és ezt vetítik ki másokra. Félreértés ne essék, nekem is vannak félelmeim, megtanultam őket kezelni és ezt a tapasztalatot osztom meg másokkal.

Nagyon aktív vagy a Facebook-on, ez üzletileg fontos, de még inkább a kommunikációt fenntartani másokkal. Jól működik ez?

A vendégkönyvembe a kliensek azután írnak, hogy felkerestek. Egyikük javasolta, hogy osszam meg ezt azok számára, akik ha bajban vannak, se nagyon mernek segítséget kérni. Így indult. Akitől van hozzájárulásom, hogy nyilvánosságra hozzam a véleményét, azét megosztom ezen az oldalon.

Beszéljünk a Segítőkről… Kiből lesz jó Segítő?

Abból, aki megvárja, hogy felkérjék erre és aki pontosan felméri, hol van annak a határa, ahol még eredményes a közös munka. Én azért biztatok mindenkit, hogy bátran kérjen segítséget, mert jó esélye van annak, hogy visszaszerezze, megtartsa jó egészségét és megtalálja a megfelelő életcélját, jobb életét, ami megteremtheti a boldogságát.

Itt csatlakozhatsz, Facebook csoportunkhoz, ami már 9,100 fős.

Így tudsz a mobilodon HuNglia ikont elhelyezni, amivel egyből eléred oldalunkat.

Itt tekintheted meg a HuNglia kupon akcióit.

Ha tetszett a cikk, itt Like-old oldalunkat:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”200″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Szerző: Számadó Julianna (az Exitfm webrádió főszerkesztője)

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után