Súlyos autóbaleset történt egy rendőrségi autós üldözés közben Angliában: 1 halott 1

Egy utas életét vesztette egy autóbalesetben egy rendőri üldözés közben Essex területén Angliában.

Súlyos autóbaleset történt egy rendőrségi autós üldözés közben Angliában: 1 halott 3

A járműnek, amelyet a rendőrség üldözött eddig úgy tudni, hogy egy női utasa volt. A rendőrök által követett autó frontálisan ütközött egy másik járművel, amely ütközés sajnálatos módon egy halálos áldozatot követelt.

Súlyos autóbaleset történt egy rendőrségi autós üldözés közben Angliában: 1 halott 4

A súlyos incidens pénteken az A13-as úton történt 2 óra 30 perc körül, Essex térségében. A rendőrség nem közölte az áldozat életkorát és a járművek leírását sem.

A helyszínről készült képeken egy súlyosan megrongálódott fekete autó látható egy felborult kisteherautó mellett, egy körülkerített úton.

Súlyos autóbaleset történt egy rendőrségi autós üldözés közben Angliában: 1 halott 5

Az esettel kapcsolatban a Fővárosi Rendőrség vezeti az intézkedést. A felügyelő testületet értesítették, és dönthet úgy, hogy komolyabb vizsgálatot indít az ügy kapcsán.

Az essexi rendőrség főfelügyelője, Stuart Hooper a következőket mondta: „Nem sokkal ma hajnali 2.30 után, november 25-én, pénteken egy jármű nem állt meg, amikor a rendőrök arra felszólították az essexi A13-as úton. A rendőrség ezután a járművet üldözőbe vette és követték, miközben az az A13-as úton tovább haladt Rainham közelében.”

„A jármű nem sokkal ezután karambolozott egy másik járművel. A helyszínen tartózkodó rendőrök és orvosok minden erőfeszítése ellenére a második jármű egyik női utasa életét vesztette. Jelenleg a Fővárosi Rendőr-főkapitányság munkatársaival együtt dolgozunk az incidens megoldásán és a pontosabb körülmények feltárásán.”   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után