Súlyos autóbaleset Angliában – 17 ember kórházban, miután egy kisbusz is felborult tele szurkolókkal 1

Tizenhét embert szállítottak kórházba, miután egy futballszurkolókat szállító mikrobusz ütközött össze több másik járművel Nyugat-Yorkshire-ben.

Súlyos autóbaleset Angliában – 17 ember kórházban, miután egy kisbusz is felborult tele szurkolókkal 3

Az ütközés tegnap este hét óra körül történt az A1M úton Pontefract közelében – közölte a West Yorkshire-i rendőrség az incidens után nem sokkal. Az Iris kisbusz az északi irányba tartó oldalon borult fel a 40-es lehajtó közelében, amikor egy fekete Skoda Fabia típusú gépjárművel ütközött.

A mikrobusz a South Shields FC mérkőzéséről szállította épp hazafelé a csapat szurkolóit. Az utasok közül az értesülések szerint legalább heten súlyosan megsérültek az ütközés következtében. Feltételezhető, hogy egy harmadik jármű is érintett – egy fehér autó, amelyet a hatóságok szerint még hivatalosan nem azonosítottak.

A South Shields FC ezt irta az X-en a történtek után: „Mindannyian gondolunk a mai meccsről hazafelé vezető úton balesetet szenvedett szurkolókra. Jelenleg nincs több információnk, de reméljük, mindenki biztonságban van és hamar felépül.”

Súlyos autóbaleset Angliában – 17 ember kórházban, miután egy kisbusz is felborult tele szurkolókkal 4

A South Shields 3-2-re kikapott Tamworth csapatától a Vanarama National League North szezonjának utolsó előtti mérkőzésén szombaton. A közösségi oldalakon közzétett, állítólag a helyszínen készült videón látható, hogy egy megrongálódott kisbusz az oldalára van fordulva az út szélén a leállósávban.

Az autópálya egy szakaszát vasárnap reggelig lezárták, mivel a mentőszolgálatok, köztük a Yorkshire Air Ambulance, és a rendőrség egységei is a helyszínen voltak és a sérültek elszállítása és a törmelék eltakarítása zajlott.

Súlyos autóbaleset Angliában – 17 ember kórházban, miután egy kisbusz is felborult tele szurkolókkal 5

A rendőrség szóvivője ezt mondta: „Az ütközés körülményeinek vizsgálata a közúti rendészeti egység munkatársaival továbbra is folyamatban van. Kérjük, hogy bárki, aki információval rendelkezik, beleértve az elhaladó járművek kamerafelvételeit, az ütközéssel vagy az azonosítatlan fehér autóval kapcsolatban, és aki még nem beszélt a rendőrséggel, mindenképp vegye fel a kapcsolatot a hatóságokkal.”  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után