Putyin volt tanácsadója arra figyelmeztetett, hogy az Egyesült Királyságot atomtámadás érheti, ha így folytatja 1

Vlagyimir Putyin volt tanácsadója azt állította, hogy az Egyesült Királyság városai nukleáris támadás célpontjai lehetnek az orosz elnök számára, és az ukrajnai háborúért a Nyugatot okolta, amikor bizarr szitkozódásba kezdett a brit rádióban.

Putyin volt tanácsadója arra figyelmeztetett, hogy az Egyesült Királyságot atomtámadás érheti, ha így folytatja 3

Szergej Markov egy sor megalapozatlan állítást tett – többek között azt, hogy a nyugati országok „rabszolgaként” használják az ukrán katonákat – a vele folytatott feszült hangvételű interjú során. Nukleáris háborúval fenyegette meg a Nyugatot, még mielőtt bármilyen kérdést tettek volna fel neki a BBC Today című műsorában szerda reggel.

„Jó reggelt” – mondta a műsorvezető, mire a volt Putyin tanácsadó így válaszolt: „Jó reggelt. Hát ez annyira azért nem jó reggel mindenkinek.” Majd így folytatta: „A nyugati országoknak, önöknek, brit hallgatóknak azt mondanám, hogy Vlagyimir Putyin azt mondta nekünk, kész nukleáris fegyvereket bevetni a nyugati országok ellen, beleértve nukleáris fegyverek bevetését Nagy-Britanniával szemben is.”

Markov úr azt mondta, „az önök városai célpontok lesznek …”, mielőtt félbeszakították. Putyin szerdán a nemzethez intézett beszédében arra figyelmeztetett, hogy készen áll tömegpusztító fegyverek bevetésére országa „megvédésére”. „Amennyiben országunk területi integritása veszélybe kerül, Oroszország és népünk védelme érdekében minden rendelkezésünkre álló eszközt be fogunk vetni.” – mondta az orosz elnök.

Markovot arról kérdezték, hogy szerinte az orosz vezető fenyegetése, hogy nukleáris fegyvereket vetne be, és nem csak Ukrajnában, hanem akár más országok ellen is, amely mindenkit megölhet, mennyire komoly. Azt válaszolta, hogy „nem mindenkit”, de hozzátette, „sok embert megölhetne a nyugati országokban”.

A volt Putyin-tanácsadó azt mondta: „Azt mondanám, hogy a világon mindenki… gondolkodik az atomháború lehetőségén. Ez az Egyesült Államok elnökének, Joe Bidennek, valamint Nagy-Britannia miniszterelnökeinek, Boris Johnsonnak és Liz Trussnak az őrült viselkedésének a következménye.”

Azt is kijelentette, hogy Oroszország „nem azt akarja, hogy a világon mindenki meghaljon” egy nukleáris háborúban, de végig akarja vinni az ukrajnai háborút, és azt állította, hogy igazából a nyugati országok háborúznak csak „az ukrán katonákat használják rabszolgáknak”.

Miután azt állította, hogy Oroszország békét akar, a BBC műsorvezetője visszakérdezett, és azt mondta: „Nem beszélt sokat a békéről eddig… Mindannyiunkat teljes pusztítással fenyegetett, nukleáris rakétákkal amikkel Londont támadhatják, és erre most meg a békéről beszél…”

Markov úr erre azt válaszolta: „Ha Nagy-Britannia továbbra is agresszor Oroszország ellen, ha Nagy-Britannia miniszterelnökének, Liz Trussnak még mindig terve van Oroszország elpusztítására, a londoniaknak meg kell érteniük, hogy ez a szóban forgó fenyegetés végső soron Liz Trusstól származik, aki az agresszor. ”

Az interjút a műsorvezetőnek kiabálva fejezte be, azt állítva, hogy Oroszország nem támadta meg Ukrajnát, és a Nyugatot okolta a háborúért. Egy külügyminisztert, aki a Today műsor következő vendége volt, megkérdezték, mit szól az interjúhoz.

„Még több Putyin hazugság. A történelem teljes újraírása. Emellett az atomháborúval való fenyegetőzés meglehetősen haszontalan és nyugtalanító. Le kellene nyugodnia mindenkinek.” – mondta Gillian Keegan.

Markov úr korábban már olyan alaptalan állításokat is fogalmazott meg az ukrajnai háborúval kapcsolatban a brit médiának, és a Sky Newsnak, hogy Volodimir Zelenszkij az Egyesült Államok „bábuja”, és Oroszország Ukrajnát azért támadta meg, hogy felszabadítsa a „neonácik” hatalma alól.     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után