koronavírus összefogás

Sziasztok, Csernák Roland vagyok, és nemrég csatlakoztam egy megmozduláshoz facebookon, aminek a célja, hogy az Angliában a koronavírus miatt bajbajutott Magyarok számára segítséget találjunk.

Rengetegféleképpen tudjátok segíteni a céljainkat. Egy egyszerű bevásárlás a szomszéd utcában lakó karanténba zárt Magyarnak is hihetetlen nagy segítség tud lenni, de tevékenyebben is részt tudtok venni a munkánkban.

Felajánlhattok tartós élelmiszereket, gyógyszereket, tisztítószereket, állateledelt, vagy üzemelhettek foodbank-ként, és a nálatok tárolt adományokat segíthettek eljuttatni a közeletekben lévő szükséghelyzetben lévőknek.

Kérlek benneteket, hogy minél többen csatlakozzatok a mozgalmunkhoz, ha tudtok segítsetek, ha nem tudtok, akkor pedig legalább egy megosztással járuljatok hozzá az ügyünk sikeréhez. A Facebook oldalhoz időközben már közel 5000 tag csatlakozott, és számos családnak sikerült is segíteni valamilyen formában.

“Nagyon sokan visszajeleztetek London és Anglia minden részéről vannak jelentkezők és még Wales- ből is, így már jó nagy területet lefedünk. Néhány szabályt létrehoztunk annak érdekében, hogy a lehető legzökkenőmentesebben tudjuk lebonyolítani ezt a folyamatot. Amint azt tudjátok, teljesen önkéntes alapon működik a segítségnyújtás és nagyfokú bizalom is szükséges hozzá mindkét fél részéről- a segítségkérő illetve a segítő részéről is. A következőket szeretnénk kérni azoktól, akik karanténba kerülnek és szükségük van bármiféle segítségre:

  • Csak az kérjen segítséget, akinek szüksége van rá.
  • Azoknak tudunk segíteni, akik itt, nálunk jelentkeznek. Más Facebook oldalon levő kiírásokat nem tudunk követni.
  • Ha lehet, csak az alapvető élelmiszereket, háztartási szereket, tisztítószereket és gyógyszereket kérjetek, hogy a segítőink megvegyék.
  • Próbáljátok előre 3-4 napra vagy egy hétre összeállítani a listát, mert mindenki a szabadidejében végzi ezt a “munkát” és azt sem tudjuk előre, hányan leszünk karanténban. További részletek és pontos szabályzat a facebook oldalon található…

Elérhetőségeink a következőek:

Telefonos elérhetőségeinket is megtaláljátok sürgős esetben a weboldalunkon! Nagyon szeretnénk mindenkinek segíteni, ezért kérünk benneteket, tényleg mindenkit a jószándék és a becsület vezéreljen és fogjunk össze egymásért. Köszönjük mindenki segítségét a bajbajutottak nevében, Anita, Józsi és Roland

Universal Credit ingyenes tanácsadás: Élet-kritikus betegség- és Jövedelempótló biztosítás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után