Országokon átívelő tüntetés volt tegnap – A Közfelháborodás Napja 1

Világszerte tüntettek a magyarok tegnap. Több mint 25 városban szerveződött tüntetés hétfő estére Magyarországon, de Angliában, Németországban, Belgiumban és Ausztriában is összegyűlt a magyarság és együtt szólaltak fel a korrupció és a megszorítások ellen Budapesttől Berlinen át egészen Londonig.

20141117budapest-kozfelhaborodas-napja

A tüntetők krémje és egyben a legnagyobb csoportosulás Budapesten a Parlament előtt gyűlt össze, ahol tízezrek hallgatták a szónokok beszédeit. A beszédek során nem csak a jelenlegi kormány lett elmondva mindennek, de az elmúlt 25 év összes politikusa megkapta a magáét.

„Nem engedjük, hogy korlátozzák az információ szabadságát,

és semmibe vegyék a magyar emberek akaratát.

Nem hagyjuk, hogy lenézzenek és lekezeljenek minket!

Nemet mondunk az állami korrupcióra!
Nemet mondunk a túladóztatásra!
Nemet mondunk a jelenlegi külpolitikára!
Nemet mondunk az internetadóra!

Igent mondunk Európára!
Igent mondunk a szabadságra!
Igent mondunk az átláthatóságra!
Igent mondunk a felelős kormányzásra!”

Ezek voltak a tegnapi nemzetközi magyar tüntetés jelmondatai.

Az „Orbán, takarodj!” rigmusra fél órát kellett várni, a pódiumról viszont – a teljes elitre vonatkozóan – a „basszátok meg” már korábban elhangzott. Összességében azért a tüntetés nem fajult el túlságosan, relatíve kulturált körülmények között zajlott le az esemény. Természetesen azért a végén a jó öreg kordonbontás nem maradhatott el, sem az időközben a parlament elé kivezényelt rohamrendőrök heccelése. Az ország fekete lovagjainak a tüntetés végét követően azért meggyűlt a baja a hazamenni nem akaró tömeggel, ugyanis csak lépésről lépésre tudták kituszkolni a még este 10-kor is több ezer főből álló tömeget a Kossuth térről. Este 11-re azonban minden elcsendesedett és komoly sérülés, rongálás, vagy emberek előállítása nélkül lett vége a tüntetéseknek.

Forrás: Index.hu

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után