Nyilvánosságra hozták a királynő halálának hivatalos okát 1

A királynő halotti anyakönyvi kivonata szerint a szeptember elején elhunyt uralkodó halálának oka az „idős kor” volt tették közzé hivatalosan is nemrégiben.

Nyilvánosságra hozták a királynő halálának hivatalos okát 3

A National Records of Scotland által kiadott dokumentumban szereplő adatok szerint a királynő szeptember 8-án, csütörtökön egészen pontosan 15:10-kor hunyt el. A királynőt gyászolók ma először látogathatják meg a királynő végső nyughelyét a windsori Szent György-kápolnában.

A halotti anyakönyvi kivonat megerősíti, hogy utolsó pillanataiban csak a hercegnő (Princess Royal) volt ott a királynő halálos ágya mellett. Az összes többi gyermeke és unokája még úton volt a skót felföldön lévő Balmoralba.

Anne, aki végig kísérte édesanyja koporsóját, amikor az Edinburgh-en keresztül Balmoralból Londonba utazott, ezt mondta: „Szerencsém volt, hogy együtt tölthettem szeretett édesanyámmal életének utolsó 24 óráját.”

A hercegnő volt az aki értesítette a helyi anyakönyvvezetőt édesanyja haláláról.

Nyilvánosságra hozták a királynő halálának hivatalos okát 4

A Westminster Abbey, ahol a temetést tartották, három órával a ceremónia kezdete előtt nyitotta meg kapuit a 2000 meghívott előtt. Az apátság királyok és királynők nyughelye, köztük I. Erzsébeté is egészen 700 évre visszamenőleg.

A ceremónián a királyi család tagjai mellett a világ vezetői, uralkodói, a királyi udvar korábbi és jelenlegi tagjai, 17 Viktória-kereszttel kitüntetett személy és más jelentős személyiségek vettek részt.

A királyi család tagjai a hét elején visszatértek feladataikhoz, ahogy a királyi gyász időszaka véget ért. Vilmos herceg és Kate először járt Walesben, mióta felvették az új walesi herceg és hercegnő címet. Édesanyja halála után Károly király a skóciai Balmoralban vigasztalódott, keresett békét és megnyugvást.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után