Nemrégiben négy magyart is bűnösnek találtak Nagy-Britanniában, akik egy szexmunkásokból álló egész hálózatot működtettek.

img-1182

A tanúk nyilatkozatai alapján a lányoknak rabszolgák módjára kellett dolgozniuk Peterborough környékén és Londonban lévő bordélyházakban. Az áldozatok állítólag sokan önként érkeztek Nagy-Britanniába, hogy a szexiparban vállaljanak munkát. Felnőtt oldalakon ajánlották szolgáltatásaikat, de csak a keresett pénz 50%-át tarthatták meg.

B. Zsoltot szexuális erőszakért, szexuális kizsákmányolással végződő csempészésért és nyereségvágyból elkövetett prostitúcióban való konspirációért is bűnösnek találták kedden a dél-londoni Southwark-i bíróságon. A bűnszervezet másik tagja, az ötven éves H. Zoltán a híradás szerint állítólag angol bulldog kölyköket is csempészett a szigetországba, hogy aztán eladja őket. A rendőrségi kihallgatáson tagadta, hogy tagja lenne a prostitúcióval foglalkozó bűnszervezetnek, mondván „én nem csinálok ilyen dolgokat”. A banda maradék két tagját, a 32 éves K. Csabát és a 28 éves Cs. Natáliát a bíróság szintén bűnösnek találta.

Egyiküket, gyakorlatilag használati tárgyként adtak oda az egyik vádlottnak, a 38 éves B. Zsoltnak egy tartozás kiegyenlítése végett. A férfi a nőt megerőszakolta, meggyalázta és tulajdonképpen azt csinált vele, amit akart. A lány nem tarthatott meg semennyit sem abból, amit prostitúcióval megkeresett, ráadásul az ügyfelek minden kívánságát teljesítenie kellett, többek közt a védekezés nélküli szexet is beleértve. A lánynak valahogyan sikerült megszöknie a férfitől, és azonnal a helyi rendőrségre ment, ahol, mivel nem beszél angolul, csak annyit sikerült elmondania, hogy „prostitúció” és „Magyarország”.

 

 „A jelenlegi ügy egy M. Ernő nevű férfi és társai tevékenységéhez, valamint az általuk épített üzleti birodalomhoz köthető, amelyben Magyarországról csempésztek nőket, hogy azokat prostituáltként dolgoztassák, majd az általuk keresett pénzből megéljenek.” – mondta Caroline Haughey, ügyész a tárgyaláson.

A bűnbanda által dolgoztatott nők többsége arról a környékről érkezett, ahonnan M. Ernő származik Magyarországon. A hölgyek jelentkeztek a munkára, és ezután vagy autóval, vagy komppal érkeztek Angliába, ahol a megkeresett pénzükből fizették vissza futtatóiknak az útiköltséget. A lányok aztán munkába álltak, online platformokon reklámozva magukat és ajánlva szolgáltatásaikat a banda által üzemeltetett bordélyházak egyikében.

A lányokat időnként „költöztették” is bordélyházról-bordélyházra, hogy változatosabb legyen a felhozatal, miközben a keresett pénz felét át kellett adniuk a bűnszervezet vezetőinek.

A bűnösnek talált bandatagok büntetését illetően a bíróság júliusban fog döntést hozni.

ÚJ – Mobilodról mostantól 1 érintéssel elérheted weboldalunkat a HuNglia ikonnal

Vásárolj olcsóbban a HuNglia kuponjaival 

Facebook csoportunk 

Ha érdekesnek vagy hasznosnak találtad, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”200″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Forrás: http://angliaimagyarok.hir24.hu/angliai-magyarok/2015/06/23/ismet-magyar-stricik-kerulnek-huvosre-nagy-britanniaban/