ryanair

Az egyik a járaton utazó utas azt nyilatkozta, hogy a repülőút maga volt a pokol, miután ő maga, és rajta kívül további három utas is elájult út közben, a közkedvelt fapados légitársaság Budapest Edinburgh járatán.

A 27 esztendős Shaun Pinkerton, aki egy garázsnál dolgozik arról számolt be, hogy nagyjából egy órával a felszállás után kezdtek el az emberek rosszul lenni és elájulni az egyébként három órás utazás közben. A Ryanair szóban forgó gépe a január 31-i járat volt.

A legelső ember, aki rosszul lett és eszméletét vesztette a gépen, egy alig 17 éves személy volt, akinek még szívmasszázst is kellett adni, mesélte Shaun az egyik helyi újságnak. Nem sokkal később egy második személy is rosszul lett, majd harmadikként őket követte Mr. Pinkerton, és végül még egy ember elájult.

„Mindenki elkezdett pánikolni a gépen, ráadásul még mindig fogalmunk sincs róla, hogy mitől lettünk rosszul. Egy ilyen eset után az ember azt érzi, hogy soha többé nem akar repülőre szállni. Az a járat maga volt a pokol.” – magyarázta a férfi.

Mr. Pinkerton beszámolója szerint a légi utaskísérők nagy oxigéntartályokat hoztak elő, és igyekeztek segíteni mindenkinek, aki rosszul lett. Állítólag olyan is volt, akit mesterségesen kellett lélegeztetni. Saját meggyőződése szerint valami bizonyára nem stimmelt a gépen, és ez okozta több utas ájulását egymás után. Mr. Pinkelton azt mondta, hogy kártérítést követel ezután a borzasztó élmény után.

„Teljesen elvesztettem az eszméletem. Oxigénmaszkkal kellett, hogy lélegeztessenek. Utána meg sokkot kaptam és az egész testem remegett és rángott. Valami nagyon nem volt rendben azon a gépen. Többen azt mondogatták, hogy nincs elegendő oxigén, és az okozhatja az ájulásokat. Nem is értem, hogy miért nem szállt le a gép valahol hamarabb.” – mesélte tovább a viszontagságos utazás részleteit Mr. Pinkerton.

Elmondása szerint a következő hónapokban utazni kellene Lengyelországba és Madridba is, azonban nem tudja mi lesz, mert ez a repülőút komoly hatással volt rá. „Azt érzem, hogy soha többé nem akarok repülőgépen utazni. Olyan élmény volt, mintha valami katasztrófa filmbe csöppentem volna.”

Edinburgh repülőtere megerősítette, hogy a szóban forgó Ryanair járat kérte, hogy a leszálláskor egy orvos csapat várja a gépet, akik ott is voltak és a leszállást követően megvizsgálták és ellátták azokat, akik rosszul lettek. A légitársaság hivatalos közleménye szerint a gépnek semmiféle baja nem volt, és semmilyen meghibásodásról nincs tudomásuk.      Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után