Holnap nagyszabású magyar tüntetés Londonban: jöjjön, aki tud (ÚJ helyszín) 1

Tüntetést szerveznek az angliai magyarok, méghozzá a brit főváros belvárosában, a Trafalgar tértől gyalog pár percnyire, a mostani hétvégére. Mivel elképesztően sokan vannak, akik csalódottak, megdöbbentek, fel vannak háborodva az április 8-i eredmények miatt, a tüntetés akár ezres, vagy többezres méretűre is dagadhat.    (ÚJ HELYSZÍN nem messze a Trafalgar Sq-től)

Holnap nagyszabású magyar tüntetés Londonban: jöjjön, aki tud (ÚJ helyszín) 3
a kép csak illusztráció

Fantasztikus egységről tanúskodna, ha Jobbikos, Mszp vagy DK szimpatizáns, no és Momentum-os az LMP vagy az Együtt és a Kétfarkú Kutyapárt mellé voksolók egy nagy, egységes és színes kavalkádot alkotva jelennének meg. Viszont ismerve milyen könnyen okozhat széthúzást is a pártszimpátia, szeretnénk kérni mindenkit, hogy az összes többi pártra szavazó tiszteletben tartásával jelenjen meg. Magyar zászlók, és néhány uniós zászló sem árthat. Békés demonstrálásra készülünk, ezért semmilyen rendzavarásnak minősülő cselekmény nem megengedett.

Az esemény szombat délután  lesz, a pontos időpontot és ÚJ helyszínt a cikk alján találjátok, vagy a Facebook eseményben. Jelezd, ha te is jössz és további infókat is találsz a tüntetés Facebook eseményében. A megmozdulást meghirdető és szervező Borbély Gábor ezt üzeni az angliai magyaroknak, és reméli, minél nagyobb számban fognak eljönni:

Holnap nagyszabású magyar tüntetés Londonban: jöjjön, aki tud (ÚJ helyszín) 4

“Nem csak ti akik ott voltatok, az a közel tizenkétezer ember, hanem még sokan mások, akik valamilyen okból nem tudtak megjelenni a szavazáson, minden bizonnyal választ várnak megannyi kérdésre.

Választ vár az a rengeteg ember, azok a családok, akik hajnalban keltek vagy le sem feküdtek munka végeztével, vagy akár munkát szerveztek újra vagy mondtak le, csak hogy ott lehessenek! Választ vár az a család akik 4 órát utaztak gyerekekkel! Választ várnak mindazok, akik órákon át álltak a kígyózó sorban és az sem számított ha eleredt az eső!

Persze vannak olyanok is akik nem ide tartoznak, hiszen ők a diktatúra felé vezető útra szavaztak. Némi öröm az ürömben, hogy túlnyomórészt a korukból adódóan nincs viszonyítási alapjuk, aminek egyébként örülhetnek is. Ezen fiatalabb korosztály bátran kérdezzen utána, ha nem hiszi el a következőket!

Holnap nagyszabású magyar tüntetés Londonban: jöjjön, aki tud (ÚJ helyszín) 5

Mert mindegy milyen néven nevezzük az 1987-et megelőző időszakot, de aki élt akkor és már kinőtte a homokozót egy ideje, az tudja hogy a kommunista diktatúrában nem volt szabad a véleménynyilvánítás ugyan, viszont voltak jogai! Ami azt jelenti, hogy mindenkinek volt munkája, fedél a feje felett, étel az asztalon. Nem volt hajléktalan, sem munkanélküliség! Igaz banán sem volt sokáig, de szerencsére, mint nemrég megtudtam hozzánk jutott el először a volt szocialista blokk országai közül.

Lényeg az, hogy magyarországi diktatúra tekintetében a szavazók jelentős hányadának szerencsére nincs személyes tapasztalata, ezért is nem veszik észre a hasonlóságot. A vészterhes jeleket ami súlyos következtetésekre készteti az idősebb, gondolkodó korosztályt. Sajnos ha most nem állunk ki és nem adunk hangot az igazi 2/3 vagy reálisabban a 4/5 akaratának, akkor vége a dalnak. Mert a magyarok 80%-a változást akar!

Biztosan tudom, hogy nem kevesen vagyunk azok, akiket ledöbbentett a választás körül lezajlott és azóta is folyamatosan zajló események. Ilyen arrogánsan semmibe venni mások jogait és akaratát, egyszerűen elfogadhatatlan! Egyre nyilvánvalóbbnak látszik, hogy a szavazatok újraszámlálása nem elég!
Új választást kell követelnünk és a csaló szavazók kizárását a választásról!

Ha úgy érzed, hogy ott helyed várunk téged is! Csodálatos lenne, ha csak a szavazásra megjelenteknek fele eljönne, el tudna jönni. Ha nem tudsz ott lenni de megosztod, vagy épp pogácsát sütsz majd az odautazóknak, már megtetted amit tehettél! Ha valaki szórólap, transzparens vagy ehhez hasonló dologgal szándékozna hozzájárulni kérem jelezze! Előre is… Köszönet mindenkinek aki ott lesz vagy hozzájárul a megmozdulás sikeréhez!”

Értesülj egyből a friss angliai hírekről: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra

Megosztás