Nagy-Britanniában már a bolt előtt ácsorgás sem biztonságos – ilyet se látni minden nap 1

Egy idősebb hölgy, akit egy bolt elektromos redőnye a levegőbe emelt, valóságos kis szenzáció lett, és most mindenki róla beszél a környéken, sőt még az üzlet reklámarca is ő lett.

Nagy-Britanniában már a bolt előtt ácsorgás sem biztonságos – ilyet se látni minden nap 3

A 71 éves Anne Hughes tehetetlenül lógott a levegőben, miután hétfőn a walesi Tontegben található Best One Shop redőnye felkapta és jó másfél méter magasra felemelte. A nő, mint kiderült az üzlet takarítója tehát tulajdonképpen a saját munkahelyén lógatták fel és ráadásul a munkaadói még viccet is csináltak és hasznot is húztak az egészből.

Facebook-oldalukra a következő szöveggel ellátva tették ki a videót: „Ne lógj a bolt előtt úgy, mint Anne, gyere inkább be, hogy a legjobb ajánlatokat kaphasd tőlünk!!! Ebben az üzletben csak az alkalmazottaink emelkednek, az árak nem!!”

Nagy-Britanniában már a bolt előtt ácsorgás sem biztonságos – ilyet se látni minden nap 4

Anne a bolthoz közeli otthonából így nyilatkozott a történtekről: „Épp csak ott ácsorogtam, amikor hirtelen bekapta a kabátom, és felemelt. Azt gondoltam, mi a jó isten történik itt! Az emberek azt mondják, ez bárkivel megtörténhet… nem, csak velem történhet meg! Még szerencse, hogy jó humorérzékem van.”

A CCTV felvételeken Anne a redőnynek dőlve várja hogy az üzlet kinyisson. Mielőtt észbe kaphatna, a kabátja beakad a redőnybe. Ahogy az emelkedni kezd, megpróbálja kiszabaditani magát, de hiába.

Anne ezután körülbelül 12 másodpercig lóg a levegőben, mire a boltos kiszalad, hogy megmentse. Megfogja a fejét, nehogy fejjel előre landoljon, és végül sikerül biztonságosan visszatennie a járdára. Anne-nek van egy zúzódás az arcán, de azt mondja, azt egy másik incidens során szerezte.

Nagy-Britanniában már a bolt előtt ácsorgás sem biztonságos – ilyet se látni minden nap 5

„Az elmúlt hat hónapban többször is sikerült elesnem, és a kórházban lévő orvosok azt hiszik, hogy ez az alacsony vérnyomás miatt van. Hát azt elmondhatom hogy abban a pár másodpercben nem volt alacsony! Szerencsém volt, hogy nem szakadt el a kabátom, mert nagyon nem akartam újra az arcomon landolni.” – mesélte Anne.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után