Decemberben ünnepelte első születésnapját, a Skirt Club, ahova kizárólag meghívásos alapon lehet bejutni. Az alapító a tengerentúlon is terjeszkedne.

24193F3D00000578-2875795-image-a-19_1418744579940

A Skirt Club alapítója Genevieve LeJeune, egy harmincnégy éves londoni marketinges nő. A klub tagjai főleg kísérletező kedvű férjezett, harmincas nők. Alapítója valódi alternatívát akart kínálni a londoni szexklub élettel szemben.

Tűsarkak, kellemes zene, drága frizurák és rengeteg pezsgő. Első látásra egy igazi csajos kikapcsolódásnak tűnhet az este a Skirt Club-ban, de este 10 körül nyilvánvalóvá válik, ez nem egy átlagos este.

A feszültség oldását elősegítendő, látványos izgalmas, erotikával fűszerezett műsorszámok és meztelen nőről tequilázás szokta megalapozni a jó hangulatot. Az este későbbi részében önfeledt csacsogással, ismerkedéssel és táncolással telik az idő. A bátrabbak akár erre a célra berendezett hálószobákba is elvonulhatnak, vagy privát pezsgőfürdőző helyiség is van, ha kedvük tartja.

A nők 16 százalékának volt tapasztalata egy másik nővel. Számos sztár sem tagadja, hogy volt már dolga nőként más nővel, Angelina Jolie, Amber Heard, és Lady Gaga is elismerte, hogy volt már dolga nővel.

A Skirt Club a magát szexuálisan kalandvágyó harmincas nőnek valló Geneviève agyszüleménye, aki a londoni elit swinger klubokban nagyot csalódva valami újat akart kitalálni a hasonlóan kíváncsi természetű nők számára. Elmondása szerint a jelenleg működő ilyen klubokban a férfiak dominálnak, akik rendszeresen ittasak és vállalhatatlanul viselkednek. A nők szinte csak az ő kiszolgálásukra vannak, így elég nagy csalódás volt számukra az összes ilyen hely.

24171B7F00000578-2875795-image-a-10_1418727580594

„Azt tapasztaltam, hogy a nők legtöbbje vonzódik a nőkhöz is, és ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy leszbikusok. Ez egyszerűen csak a mai világ szexualitásának alapvető része. A legtöbb tagunknak gyereke, családja van, ami nem jelenti azt, hogy ne tölthetne el egy vad éjszakát hasonló gondolkodású hölgyek társaságában, mielőtt hazamenne.” – nyilatkozta a tulajdonos.

Az igény erre a fajta szolgáltatásra egyre növekszik, így már el is kezdtek egy nagyobb helyet keresni Londonban a Skirt Club számára. Lejeune azt tervezi Miami-ban, Toronto-ban és New Yorkban is bővítni a klubhálózatát.

Egy forró este a klubban

Egy klubtag, Danielle smith névvel is vállalta, hogy elmesélje a Daily Mailnek, mi történt egy Skirt Club partyban. A 38 éves londoni vezetői asszisztensként dolgozó nő, házas és egy gyermeke van. “Amikor megérkeztem, maga Genevieve várt az ajtóban, majd egy az előtérbe kísért, ahol rengeteg csinos lány volt, akik koktéloztak, és beszélgettek. Mindenki nagyon közvetlen volt, és volt valami izgalmas vibrálás a levegőben.”

https://www.youtube.com/watch?v=1bO0VZvt7Os

“Az ilyen rendezvényeken mindig szükség van valami olyan eseményre, ami kicsit megtöri a jeget, itt egy börleszk jelenet volt, ahol az előadó az orgazmusról viccelődött, amikor már tapintani lehetett a fülledtséget a teremben. A dolgok igazán éjfél után szabadultak el. Az előadó folytatta, de néhány csaj, már elment a hálószobába. A nappaliban tequilázni lehetett az egyik résztvevő testéről. Később én is bementem a hálószobába, ahol két gyönyörű lány csókolgatta egymást, én meg úgy döntöttem, hogy maradok nézni őket, mert nagyon izgató volt. Később én is beszálltam, egy heves ölelkezésbe, egy lánnyal, ahol a bugyi is lekerült rólunk. Iszonyatosan jó volt, szóval végül csak hajnali kettőkor hagytam el a terepet.”

2416947600000578-2875795-image-a-15_1418730210527

“A férjemmel már voltunk más szex klubokban, de a Skirt Club teljesen más. Ha a pasikat kihagyjuk egy ilyen klubból, teljesen más a hangulata. Fel tudod fedezni a női szexualitásod 100 százalékát. Nincs fotózás vagy videózás, a klub nagyon figyel a diszkrécióra, szóval, ami a Skirt Clubban történik, az ott is marad.” – zárta beszámolóját Danielle.

Ha máskor is szeretnél friss, angliai magyaroknak szóló híreket olvasni, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”180″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″ ]

Csatlakozz facebook csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/319485078225041/

Forrás: http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2875795/Inside-Skirt-Club-Britain-s-elite-sex-club-straight-women.html