Munka közben lefeküdt az egyik rabbal egy női börtönőr egy londoni börtönben és még videóra is vették az egészet 1

Egy női börtönőr a londoni HMP Wandsworth börtönben lefeküdt az egyik rabbal, amit még videóra is vettek. Természetesen hatalmas botrány kerekedett belőle, ugyanis kitudódott és most az egész ország erről beszél.

Munka közben lefeküdt az egyik rabbal egy női börtönőr egy londoni börtönben és még videóra is vették az egészet 3

A 29 éves Linda De Sousa Abreu, akit a Met Police visszaéléssel vádolt meg, állítólag lefeküdt egy rabbal a HMP Wandsworthban és még felvétel is készült az egészről, amely széles körben elterjedt.

A rendőrség vizsgálatot indított az ügy kapcsán, miután pénteken értesült a felvételekről, majd ugyanazon a napon letartóztattak egy nőt az incidens kapcsán. A The Sun szerint felvételeket – amelyeket egy másik rab vett fel – illegálisan birtokolt telefonok segítségével terjesztették.

Munka közben lefeküdt az egyik rabbal egy női börtönőr egy londoni börtönben és még videóra is vették az egészet 4

A felvételen a videót készítő rab még viccelődik is közben és olyanokat mond, hogy: „Így élünk mi itt Wandsworthban.” és „Fiúk, történelmet írunk”.

A sokkoló videón a fiatal nő egyenruhában látható az aktus közben egy ismeretlen rabbal a dél-nyugat londoni B kategóriás börtönben. A felvételről úgy gondolják, hogy nemrégiben készülhetett. Munka közben lefeküdt az egyik rabbal egy női börtönőr egy londoni börtönben és még videóra is vették az egészet 5

A börtönőr rádiója, amely egy oldalsó asztalon hever, folyamatosan recseg, miközben kollégái hallhatók a többi csatornán a cellában történtekről mit sem sejtve.

Egy ponton valaki megpróbál bejönni a cellába, ekkor a felvételt készítő férfi azt mondja az ajtó másik oldalán lévő személynek: „Adj egy percet, egy pillanat.” A rab, aki felvételeket készít, azt mondja barátjának, hogy folytassa, majd egy pillanatra körbeforgatja a kamerát, és mosolyogva mondja: „Így mennek a dolgok itt Wandsworthban.”

Munka közben lefeküdt az egyik rabbal egy női börtönőr egy londoni börtönben és még videóra is vették az egészet 6

Ezután azt mondja a szexelő barátjának: „Tudod, hogy gengszter vagy, ugye?”

Linda-nak állítólag van egy OnlyFans fiókja is. Úgy tudni, hogy felmondott börtönőr munkájából, miután a felvételek napvilágra kerültek.

A nővére a Mail-nek ezt mondta: „Ő egy swinger. Csak januárban tudtam meg, hogy  börtönőrként dolgozik.”

Munka közben lefeküdt az egyik rabbal egy női börtönőr egy londoni börtönben és még videóra is vették az egészet 7

„Akkor beszéltem vele, és mondtam neki, hogy ne keverje az életmódját a munkájával. Ne legyen hülye, ne csináljon hülyeségeket.”

A Metropolitan Police pénteken indított vizsgálatot „miután a rendőrség tudomást szerzett az állítólag az a HMP Wandsworthban készült videóról”. A 30 éves Linda De Sousa Abreu-t őrizetbe vették, a tárgyalása a héten kezdődik.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után