Mobilodról mostantól 1 érintéssel elérheted a HuNglia oldalát 1

Androidos mobilodon és iPhone-okon is 1 érintéssel elérheted mostantól weboldalunkat a kezdőképernyődről, és ugyanilyen könnyen tudsz feliratkozni, hogy mindig értesülj, és ne maradj le a friss hírekről, információkról. Ha szeretnél egyből értesülni az új eseményekről, hírekről, és egyéb hasznos dolgokról, így iratkozhatsz fel 5 másodperc alatt:

hunglia feliratkozas

Akár telefonon, akár asztali gépen a HuNglia weboldalán a képernyő alján látni fogsz egy kis fehér csengőt egy kék körben. Erre rányomsz és a kinyíló ablakban a “settings” menüpont alatt bepipálod a kis négyzetet. KÉSZ IS!

Így nem kell mindig a facebook hírfolyamában kotorásznod, hanem amikor új tartalom kerül fel, kapsz egy értesítést, amire ha rákattintasz, egyből odavisz az oldalra, ha pedig nem érdekel, csak elhúzod az ujjaddal telefonon vagy asztali gépen simán hagyod eltűnni a kis jelet.

Hunglia ikon a mobilod kezdőképernyőjén:

I. Androidos okostelefon

  1. Lépj be a böngészőbe (Chrome) és nyisd meg weboldalunkat: https://hungliaonline.com/
  2. A jobb felső sarokban kattints a 3 pontra, és a menüben válaszd ki az „add to home screen” gombot (hozzáadás a kezdőképernyőhöz)
  3. Írd be az ikon nevét (pl: Hunglia) és kattints a „Add” (hozzáadás) gombra. KÉSZ IS VAGY!

Android Chrome Add To Home Screen

II. iPhone

  1. Lépj be a böngészőbe (Safari) és nyisd meg weboldalunkat: https://hungliaonline.com/
  2. Kattints a képernyő szélén a négyzetből kijövő nyíl ikonra, és a menüben válaszd ki az „add to home screen” gombot (hozzáadás a főképernyőhöz)
  3. Írd be az ikon nevét (pl: Hunglia) és kattints a „Add” (hozzáadás) gombra. KÉSZ IS VAGY!

Step-2

[fblike]

Ugrás a HuNglia főoldalára

 

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után