MARCH 08: Cyclists stop at an intersection in Carlton during the World Naked Bike Ride 2015 in Melbourne, Australia. The World Naked Bike Ride is an annual international clothing-optional bike ride in which participants ride together to peacefully protest issues including body image, cyclists safety and alternative lifestyles. (Scott Barbour/Getty Images)

Az Angliában, Kentben megrendezett meztelen biciklis felvonuláson egy férfit a rendőröknek kellett eltávolítaniuk, miután „túlságosan élvezte az eseményeket”.

wnbr_pppoky

A World Naked Bike Ride egy biciklis rendezvény, ahol az öltözet viselése csak opcionális, így a bátrabbak teljesen meztelenül kerékpároznak. A vetkőzés és a meztelenkedés megengedett, de nem kötelező. Rengetegen ötletes és vicces testfestésben szoktak megjelenni az eseményen.

A szemtanúk elmondása szerint a férfit még a verseny megkezdése előtt nem sokkal a rendőröknek kellett elkísérniük a World Naked Bike Ride rendezvényének helyszínéről, mivel túlságosan izgalomba jött.

maxresdefault

„Nagy zihálást hallottam, ezért megfordultam. Hát, elég szörnyű látvány volt. Finoman szólva is túlságosan élvezte a helyzetet.” – nyilatkozta az egyik szemtanú.

maxresdefault (1)

A férfit kötelezték, hogy öltözzön fel, majd a rendezvényen való részvétel jogától megfosztották, sőt a rendőrök még az adatait is felvették. A nyilvános helyen való meztelenség önmagában nem bűncselekmény, ha nem társul zaklatási céllal, ezért a férfi ellen nem indult rendőrségi eljárás.

o-WORLD-NAKED-BIKE-RIDE-2013-facebook

„Az ilyenfajta viselkedés elfogadhatatlan, ezért az illetőt még az esemény kezdete előtt eltávolítottuk a rendezvény megkezdése előtt.” – mondta Barry Freeman, a főszervező.

UK010_2

A helyzet amúgy egy kabaré. Egyfelől minek meztelenkedik az, aki ilyen könnyen izgalomba jön, másfelől aki ilyen helyre megy, az számoljon vele, hogy lát ezt-azt, harmadrészt pedig milyen ország az, ahol már egy „őszinte” merevedésért rád szállnak a rendőrök.

ÚJ – Mobilodról mostantól 1 érintéssel elérheted weboldalunkat a HuNglia ikonnal

Vásárolj olcsóbban a HuNglia kuponjaival 

Facebook csoportunk 

Ha érdekesnek vagy hasznosnak találtad, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”200″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Forrás: http://metro.co.uk/2015/05/31/cyclist-removed-from-nude-race-after-getting-an-erection-5223118/