Boris Johnson, London polgármestere videóra lett véve, amint a belvárosi éjszakában szóváltásba keveredett egy taxisofőrrel, és finoman szólva is nem hagyta magát.

boris

A videofelvételen tisztán hallható, ahogy a polgármester a rövid és velős vita hevében azt mondja „why don’t you fuck off and die”, azaz „miért nem mész a picsába és dobod fel a pacskert”.

A Sun és a Daily Mail által megszerzett videón London polgármestere biciklizés közben keveredik vitába egy taxissal. A hírek szerint a vita az Uber nevű taxis szolgáltatás elterjedése miatt robbant ki, ami rengeteg londoni taxist károsít meg, és több taxis tüntetés is kirobbant már miatta. A taxisok arra hivatkoznak, hogy a konkurencia nincsen megfelelően kordában tartva a törvények által és így versenyelőnyük van, ami miatt kiszorítják a londoni taxi vállalatokat.

A videón az is látszik, hogy a taxis beint Boris-nak, majd azt mondja, hogy: „Te is közülük való vagy haver, ez az igazság. Egy vagy közülük.”

„Miért nem húzol a picsába, és dögölsz meg, csak nem ebben a sorrendben.” válaszolja a polgármester.

„Remélem, meghalsz.” – hallatszik a távolodó taxis utolsó jókívánsága.

https://www.youtube.com/watch?v=wc5CD1SH_ck

Az eset még június 5-én történt Islingtonban, London északi részén, valamikor éjfél után. A taxisofőrök szövetségének szóvivője elmondta, hogy a taxisok joggal aggódnak munkájuk miatt, az Uber tevékenykedése ugyanis nincs megfelelően lekorlátozva jogilag, így tönkreteszi a taxis cégeket.

Mindenesetre ez egy férfias szócsata volt, ahol a polgármester úr sem volt rest beleadni apait anyait.

ÚJ – Mobilodról mostantól 1 érintéssel elérheted weboldalunkat a HuNglia ikonnal

Vásárolj olcsóbban a HuNglia kuponjaival 

Facebook csoportunk 

Ha érdekesnek vagy hasznosnak találtad, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”200″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Forrás: http://www.standard.co.uk/news/london/boris-johnson-caught-on-film-telling-london-black-taxi-driver-f-off-and-die-10327827.html