Megöltek egy 1 éves kisfiút, egy másik fiatalt pedig fejbe lőttek a hétvégén Londonban 1

Nyomozás indult egy tinédzser meggyilkolásának ügyében észak-Londonban, a 18 éves fiatalt Barking negyed lakóépületeinél lőtték fejbe. A Scotland Yard nyilatkozata szerint már letartóztattak egy 20 éves férfit az esettel kapcsolatban St Ann’s közelében, vasárnap 7 óra körül. Ez a harmadik gyilkosság volt London utcáin 24 órán belül.

barking

Szombat este egy egyéves kisfiú vesztette éltét egy támadásban a Finsbury Park közelében, és az ikernővére is kritikus állapotban van még. Már le is tartóztattak egy 33 éves férfit az ügy kapcsán, aki az értesülések szerint az ikrek apja. A rendőrök azt mondták, szombat este 11-kor hívta ki őket egy „zaklatott” civil a Wilberforce Roadra, aki egy családon belüli erőszakos esemény szemtanúja volt.

_95225794_mediaitem95225793

Az egyik gyermeket helikopterrel szállították kórházba, a másikat mentővel, de a kisfiú életét nem sikerült megmenteni. A szemtanúk azt mondták, hallották, ahogyan egy nő segítségért kiabál, és később látták, ahogy kézben kiviszik őket a parkból.

Bidhya Sagar Dast másnap este 7-kor tartóztatták le, és azóta is előzetesben van. „Ez egy roppant tragikus incidens, és szeretnénk részvétünket kifejezni a családnak. Az orvosok erőfeszítései ellenére nem sikerült megmenteni a kisfiút, és a kora esti órákba elhunyt, a kislány pedig még mindig kritikus kondícióban van, és küzdenek az életéért. Bár még a nyomozás elején vagyunk, már sor került egy letartóztatásra. Ettől függetlenül, ha bárki tud valamit az esetről, kérjük, jelentkezzen” – mondta a nyomozást vezető Dave Whellams.

Egy másik nyomozás is elindult miután vasárnap egy férfit találtak a hoxtoni Cranston Estate közelében, aki semmilyen életjelet nem mutatott. Később halottnak nyilvánították a 20-as évei végén járó áldozatot, és azóta már történt letartóztatás is az ügyben – egy 28 éves gyanúsítottat vettek őrizetbe gyilkosság vádjával.

barking-1

A rendőrség azt mondta, a legutóbbi, St Ann’s-nál történt gyilkosság után felfegyverkezett egységeket hívtak a helyszínre Barking területén, ahol megtalálták a fejbe lőtt férfit. Azonnal kórházba szállították, de 3 óra múlva bejelentették a halálát, mivel a sérülése olyan súlyos volt, hogy az orvosok már nem tudták megmenteni. Azt is hozzátették, hogy a legközelebbi hozzátartozókat már értesítették a tragédiáról.   Forrás Hirdetőknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után