Meghalt egy utas az egyik Londonba tartó repülőjáraton 1

Meghalt egy 51 éves nő, akinek az értesülések szerint szívrohama lett az Egyesült Államokból Londonba tartó egyik repülőjáraton.

Meghalt egy utas az egyik Londonba tartó repülőjáraton 3

A segélyszolgálatokat reggel 6.30 után értesítették és hívták ki a nyugat-londoni Heathrow repülőtér 2-es termináljához. A londoni mentőszolgálatot és a belvárosi rendőrség egységeit is a repülőtérre hívták, akik egész pontosan reggel 7:07-kor fel is szálltak az Egyesült Államokból érkező United Airlines UA880-as járatára, közvetlenül a landolást követően.

A helyszínre kiérkező mentők és a rendőrség emberei azonban már semmit sem tehettek a nő életének megmentése érdekében, a Houstonból induló járatra felszállva már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

A hatóságokat 6:42-kor hívták ki a repülőtérre, és azt mondták, hogy a járaton bekövetkezett halálesetet „váratlannak” tekintik.

A szóvivő a következőket mondta: „Az ügyet kivizsgálták, és nem tekinthető gyanúsnak. Az elhunyt személy legközelebbi hozzátartozóit már értesítették, és aktát készítenek a halottkém számára az elhangzottak es az eset körülményei alapján.”

A londoni mentőszolgálat szóvivője pedig ezt mondta: „Ma (október 5.) reggel 6:33-kor hívtak bennünket, hogy egy utasnak megállt a szíve a Heathrow repülőtér 2-es termináljára érkező egyik repülőjáraton.”

„Két mentőt és egy baleset-elhárítási tisztet küldtünk ki a helyszínre. Sajnos a szóban forgó személy életét a kiérkező mentősök már nem tudták megmenteni. A nőt az embereink még a helyszínen közvetlenül a repülőgépre való felszállásukat követően halottnak nyilvánították.”      Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után