Meghalt egy férfi az easyJet egyik Londonba tartó járatán 1

Tragédia történt a csütörtöki napon az easyJet egyik Nagy-Britanniába tartó járatán, miután az egyik utas életét vesztette a fedélzeten.

Meghalt egy férfi az easyJet egyik Londonba tartó járatán 3

Többen eléggé megijedtek a Ciprusról a Gatwick repülőtérre tartó gépen, amikor észrevették, hogy egy feltehetően az 50-es éveiben járó férfi „egyszerűen nem ébredt fel az alvásból”. Defibrillátor segítségével próbálták újraéleszteni a férfit körülbelül 80 perccel a felszállást követően, aki úgy tűnt, hogy egyedül utazott a gépen.

A személyzet „mindent megtett”, ami tőlük tellett, de nem tudták megmenteni – közölte tegnap a légitársaság egy közleményében. Állítólag a közelben tartózkodó utasokat megkérdezték, nem akarják-e hogy átültessék őket máshová, és arra is felszólítottak mindenkit, hogy „méltósággal bánjanak a halottal”.

Egy személy aki szintén a gépen utazott azt mondta, hogy a személyzet „higgadtan” megkérdezte, hogy a fedélzeten valaki okleveles orvos vagy mentős-e, amikor először híre ment a történteknek 3 óra 40 perc körül.

Két ember felajánlotta a segítségét, de egyikük sem tudott többet tenni a férfi életének megmentéséért, mint a személyzet képzett tagjait – írja a Daily Star. Amikor az egyik utas, aki ápolónak vallotta magát, megkérdezte, lélegzik-e még, egy láthatóan remegő légi utaskísérő azt mondta neki: „Nem tudjuk biztosan.”

A szemtanúk közül többen dicsérték a repülőgép személyzetét, hogy „rendkívüli nyugalommal és profizmussal kezelték a helyzetet”. A kapitány 16 óra 28 perckor megerősítette az utasoknak az „egészségügyi incidenst”, amikor a gép épp Párizs felett repült el.

A Nagy-Britannia fővárosában való leszállás után a mentősök felszálltak a gépre és hivatalosan is megállapították a halál beálltát. Az easyJet közleményében azt írta, „részvétünk az utas családjának és barátainak ebben a nehéz időszakban”.

“Az easyJet megerősítheti, hogy a Paphosból London Gatwickbe tartó EZY8454-es járatán november 17-én egy utas sajnos meghalt” – mondta a légitársaság szóvivője. „Utasaink és személyzetünk jóléte mindig az easyJet legfontosabb prioritása. Legénységünket kiképezték arra, hogy reagáljanak az ilyen és hasonló egészségügyi problémákra, és mindent megtettünk a repülés során ami tőlünk telt.”   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után