Meghalt egy férfi Angliában, miután elaludt a rokkantkocsijában, majd lezuhant egy tengerparti sétányról 1

Meghalt egy a rokkantkocsijával közlekedő férfi Angliában, miután elaludt menet közben, és egy tengerparti sétányról lezuhanva összetörte magát.

Meghalt egy férfi Angliában, miután elaludt a rokkantkocsijában, majd lezuhant egy tengerparti sétányról 3

John Gray többszörös bordatörést szenvedett, miután a suffolki Felixstowe strandon „több láb magasból” a homokba zuhant. Négy nappal később a férfi, életét vesztette, miután légzési elégtelenség alakult ki nála a baleset következtében elszenvedett sérülések miatt.

Nigel Parsley halottkém a történteket követően figyelmeztette Kelet-Suffolk önkormányzatát, hogy hasonló esések újra előfordulhatnak, ha nem raknak oda valami kerítést vagy legalább figyelmeztető táblákat.

A jövőbeli halálesetek megelőzése végett összeállított jelentésében azt írta, hogy ahol Mr. Gray meghalt, ott „nem volt semmiféle akadály vagy kerítés az esés megakadályozására, és a zuhanás több láb magasból történt”.

Parsley úr azt is elmondta, hogy a nyomozás során egyértelműen kiderült, hogy „a sétány széle a azon a helyen, ahol John a robogójával együtt lezuhant, körülbelül öt láb magasan volt a tengerpart homokja fölött”.

Meghalt egy férfi Angliában, miután elaludt a rokkantkocsijában, majd lezuhant egy tengerparti sétányról 4

A bíróságon az is elhangzott, hogy „számos helyen eltérő a sétány széle és az alatta elterülő homokos partszakasz közti magasságkülönbség, és ennek a kiküszöbölése már folyamatban van. Azonban azt is hozzátették, hogy az időjárási körülmények és a vízállás rövid időn belül jelentősen befolyásolhatja azt, hogy mekkorát lehet onnan esni.”

„Az is elhangzott, hogy a veszélyesebb szakaszokon, például olyan területeken, amik magasabban vannak, ahonnan betonra vagy kövekre lehet esni, már a legtöbb helyen akadályokat helyeztek el. Más területeken táblákat vagy az útra felfestett jelöléseket használtak a leesés veszélyének jelzésére.”

„A környék demográfiai adottságai miatt azt is elismerték, hogy a sétányon az ilyen rokkantkocsik használata a jövőben növekedhet.”

Az East Suffolk Council-nak március 15-ig kell reagálnia a jelentésre.      Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után