Megerőszakolta leszbikus lányát egy apa Angliában, hogy bizonyítsa "jobb a férfiakkal" 1

21 év börtönre ítélték a férfit, aki megerőszakolta a leszbikus lányát, hogy bizonyítsa, „a szex jobb férfiakkal, mint nőkkel”. A 16 éves lányt akkor támadta meg, mikor az bevallotta neki, hogy jelenleg küszködik az identitásával – az apja pedig erre kontrollálatlan dühvel reagált.

silhouette

Az 54 éves férfit nem nevezték meg, hogy védjék a lányt a nyilvánosságtól, és az is kiderült a warwickshire-i bíróságon, hogy az apa a két másik lányát is többször bántalmazta az évtizedek során.

„Amikor a 16 éves lánya rájött, hogy meleg, és nem tudja, hol a helye, úgy döntött, hogy elmondja magának” – mondta a vádlottnak a bíró a tárgyaláson. „Maga erre úgy reagált, hogy fékezhetetlen dühbe jött, és úgy döntött, megerőszakolja a saját lányát, hogy megmutassa, miért jobb férfiakkal lenni, mint nőkkel.

Még csak meghallgatni is szívfacsaró volt az áldozat tanúvallomását.” Azt is hozzátette a bíró, hogy a bűntett „megalázta és degradálta” a lányt. Előkerültek eközben régebbi zaklatási ügyek is, amik a férfi idősebb lányát, és másokat is érintettek. Kiderült a tárgyalások során, hogy a férfi előbb az idősebb lányát zaklatta, majd mikor ő elment otthonról, a fiatalabbat kezdte bántalmazni.

warwick-crown-court-leamington-justice-centre

„A bíróság mindkét lányt meghallgatta. Mindkettejüknek súlyos mentális károkat okozott az erőszakoskodás. Hallani, ahogyan [az idősebb nővér] magát vádolja, amiért magára hagyta a húgát az apjával, borzasztó volt.”

A férfit három rendbeli nem erőszak ügyében találták bűnösnek, valamint gyermekmolesztálásért, amiket a 80-as és 90-es években követett el, és 9 esetben bántalmazásért ítélték el. A szabadulása után még legalább 5 évig lesz eltiltva a közügyektől, és a szokásos fél helyett a büntetés minimum kétharmadát le kell töltenie, mielőtt szabadlábra lehetne helyezni.  Forrás, forrás Hirdetőknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után