Maszk nélkül akart vásárolni, majd leköpte a pénztárost és azt kiáltotta „halott vagy” 1

Egy nő leköpte a Waitrose egyik pénztárosát, amiért az közölte vele, hogy a kártyáját valamilyen oknál fogva visszautasítja, majd azt kiáltotta „halott vagy”… majd vadul lekaratézott egy ártatlan karácsonyfát.

Maszk nélkül akart vásárolni, majd leköpte a pénztárost és azt kiáltotta „halott vagy” 3

Az ismeretlen, fekete csizmába és fehér kabátba öltözött nőt hallani lehet a videofelvételen, ahogy a londoni Clapham Common-nál levő élelmiszer áruházban a kassza mögött álló alkalmazottat verbálisan bántalmazza. Azon felhúzva magát, hogy nem tudja megvásárolni amit akart, teljesen kikelt magából.

Az eset még pénteken este 21:40 körül történt a Clapham Common metróállomás mellett, és az incidenst legalább 10 ember nézte végig közvetlen közelről.

„Van kib***tt pénz a számlámon, te most komolyan nem fogadod el a kártyámat? – kiabálja a nő, majd hozzáteszi, hogy „Ezért meg fogsz halni, meghalsz, meghalsz…” A szerencsétlen pénztáros próbálta lenyugtatni a nőt és elmegyarázni neki, hogy mi a probléma, de akkor annak már mindegy volt, csak folytatta a mondókáját.

Eközben a háttérben hallható, ahogy az egyik biztonsági őr a rendőrséget hívja, míg egy másik női alkalmazott arra kéri a történet „főhősét”, hogy azonnali jelleggel szíveskedjen kifáradni. A nő természetesen csak folytatja és szinte még levegőt venni se áll le, és kifelé menet még a biztonság kedvéért le is köpi a pénztárost (bár az nem látszik a felvételen, hogy talál-e), majd zárásként kegyetlenül lerúg egy kedves kis karácsonyfát…

Majd „Kib***tt karácsonyfák, kib***tt karácsony sz*r, kapjátok be, ba**tok meg” felkiáltással azt is elküldi a pi*ába.

Közben egy az üzlet előtt álló férfi lép be, hogy segítsen a heves esemény során, és kikísérje a nőt az üzletből, ami végül sikerül is neki… Slusszpoén, hogy természetesen maszk sem volt rajta.

A Waitrose alkalmazottja, akivel a kedves vásárló ilyen kedvesen beszélt, elmondta, hogy a nő megpróbált vásárolni, de csúnyán beszélt vele, amit követően ő arra kérte, hogy fejezze be ezt a stílust, vagy menjen ki az üzletből. Ez azonban ahogy a videón is látszik, csak olaj volt a tűzre, és ekkor jött csak a java. Persze lehet, hogy erről is csak a koronavírus tehet… vagy vannak, akik alapjáraton ilyenek.         Forrás

Megosztás