Magyar lány lett a világ második legszebbje 1

A 23 éves Kulcsár Edina lett a Londonban megrendezett Miss World 2014 nemzetközi szépségverseny második helyezettje. Magyar lány ilyen sikert még nem ért el.

Miss World szépségverseny Nagy-Britanniában

Az első helyet az Excel London rendezvényközpontban megrendezett döntőn Miss Dél-Afrika, a 22 éves Rolene Strauss nyerte el, a harmadik pedig az Egyesült Államok képviselője, Elizabeth Safri lett. A versenyen 121 ország versenyzője vett részt.

Miss World szépségverseny Nagy-Britanniában

Kulcsár Edinát idén júliusban választották meg Magyarország szépének a hazai versenyen, a zsűri és a közönség is őt találta a legszebbnek. A 173 centiméter magas lány Budapesten született és nőtt fel, négy éve modellként dolgozik. Edinának érettségije van, angolul középfokon beszél, versenyszinten társastáncolt és atletizált. Öt éve él komoly kapcsolatban szerelmével.

Miss World - Kulcsár Edina

A világversenyt először 1951-ben rendezték meg, magyar résztvevő 25 évvel ezelőtt szerepelt rajta először. A verseny győztesének egyik első számú feladata lesz, hogy Hondurasba utazzon, ahol iskolát építenek a novemberben meggyilkolt Honduras Szépe, Maria José Alvarado és nővére, Sofia Trinidad Alvarado emlékére. Az iskola az ő nevüket viseli majd. Az Alvarado testvérpárt november közepén találták agyonlőve, egy folyómedrében eltemetve. A kettős gyilkossággal a szépségkirálynő 23 éves nővérének, Sofiának a barátját, Plutarco Ruízt vádolják, aki féltékenységből lőtte le barátnőjét és a segítségére siető húgát néhány nappal azelőtt, hogy Maria José Alvarado elindult volna a Miss World londoni döntőjére.

Miss World szépségverseny Nagy-Britanniában

 

7_o_-missworld

BRITAIN-LIFESTYLE-MISS WORLD

Forrás: MTI

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után