Lövöldözés London gazdag negyedében: a nyílt utcán lőttek agyon egy fiatal srácot 1

Egy férfi meghalt egy lövöldözés során London belvárosában, egy másik férfit pedig gyilkosság alapos gyanújával letartóztattak röviddel a történtek után.

Lövöldözés London gazdag negyedében: a nyílt utcán lőttek agyon egy fiatal srácot 3

A rendőrséget vasárnap kora reggel riasztották, miután lövések dördültek el a brit főváros egyik gazdag negyedében.

Lövöldözés London gazdag negyedében: a nyílt utcán lőttek agyon egy fiatal srácot 4

A 20 év körüli áldozathoz ma hajnali 2 óra körül hivták ki a mentőket, miután lőtt sebekkel a testén találtak rá a Kensington High Streeten. A londoni mentőszolgálat mentősei rövid idő alatt kiértek a helyszínre és elsősegélyben részesítették.

Lövöldözés London gazdag negyedében: a nyílt utcán lőttek agyon egy fiatal srácot 5

Ezután egy közeli londoni kórházba szállították, de sajnos három órával később belehalt a sérüléseibe. Nem sokkal később egy 29 éves férfit gyilkosság elkövetésének alapos gyanújával letartóztattak, és továbbra is rendőrségi őrizetben van.

Lövöldözés London gazdag negyedében: a nyílt utcán lőttek agyon egy fiatal srácot 6

Az áldozat családját már értesítették a tragédiáról és speciálisan képzett szakemberek támogatják őket a történtek feldolgozásában.

Lövöldözés London gazdag negyedében: a nyílt utcán lőttek agyon egy fiatal srácot 7

A Kensington High Street egy szakasza jelenleg is rendőrségi kordonnal van körülzárva, és a bűnügyi helyszínelők is a helyszínen vannak. További részleteket a rendőrség az esettel kapcsolatban egyelőre nem árult el…  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után