Lezárták a London Bridge-et, miután egy férfi a híd közepén hagyta furgonját majd a vízbe ugrott 1

Ideiglenesen lezárták a London belvárosában lévő közismert London Bridge hidat, miután a jelentések szerint egy fickó a hídon kiszállt az általa vezetett furgonból majd a Temzébe ugrott.

Lezárták a London Bridge-et, miután egy férfi a híd közepén hagyta furgonját majd a vízbe ugrott 3

A rendőrséget azután értesítették, hogy a fickó a járművel belehajtott több autóba és egy buszba is. A furgonról időközben az is kiderült, hogy lopott volt.

A szemtanúk elmondása alapján a pasas miután nekiment több másik gépjárműnek a hídon kiszállt a furgonból és a folyóba ugrott.

„Egy fickó a buszunk előtt hirtelen kipattant a furgonjából a London Bridge-en és beleugrott a folyóba. A furgon beleütközött a buszba. A szélvédő is betört.” – írta ki twitteren az egyik szemtanú.

„A rendőrséget május 5-én reggel 8 óra körül riasztották egy autólopáshoz, amiről azt is elmondták, hogy a tolvaj a járművel a London Bridge irányába tartott. A jármű ezt követően több másik autóba és egy buszba is belehajtott, mielőtt a sofőr kiszállt a furgonból. Ezt követően az illető gyalog menekült tovább, majd a Temzébe ugrott a hídról.” – nyilatkozta az egyik rendőr.

Lezárták a London Bridge-et, miután egy férfi a híd közepén hagyta furgonját majd a vízbe ugrott 4

A rendőrség, a partiőrség és a mentők egyaránt a helyszínen voltak alig néhány perc alatt a bejelentést követően.

A tettest nemsokkal ezután a hatóságok kihúzták a vízből és őrizetbe vették. A rendőrség szóvivője azt is elmondta, hogy a mentősök a helyszínen ellátták a férfit, de a biztonság kedvéért kivizsgálásra beviszik az egyik közeli kórházba.

A rendőrök egyelőre a helyszínen maradnak, de a hírek szerint szerencsére senki sem sérült és az esetre nem tekintenek terrorcselekményként.         Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra   Forrás

Megosztás