London több részén is arra ébredhetett ma az ember, hogy hó borítja a kocsikat az utcán, vagy hogy fehér a kert.

DSC_0521

Meglepetésként érkezet, mert sokan már lemondtak róla, de végre esett annyi hó a brit fővárosban, hogy egy-két hógolyóval már meg lehet kínálni a villanyoszlopokat, vagy a nem kedvelt szomszédok ajtaját.

snow0302b

A hőmérséklet az éjszaka folyamán a fővárosban -2 fokig esett, és jelenleg is 0 fok körül van, ezért nem olvadt még el, ami az éjszaka során esett.

snow0302d

A délután folyamán a hőmérséklet kicsit emelkedni fog, így aki ki akarja élvezni a havat, az most tegye. A meteorológusok egyébként estére újra havazást mondanak, mivel csapadék várható és este újra hideg, nulla fok körüli hőmérséklet lesz.

DSC_0522

Az M25-ön sokan jelezték, hogy a forgalom a megszokottnál is lassabb. A repülőjáratait, ha teheti, mindenki ellenőrizze, mert késések előfordulhatnak.

Nagy hóra ne számítson senki, de az éjszaka és a korai órák folyamán a fagy okozhat nehézségeket a közlekedésben.

Ha máskor is szeretnél friss, angliai magyaroknak szóló híreket olvasni, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”185″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″ ]

Csatlakozz facebook csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/319485078225041/

Forrás: http://www.standard.co.uk/news/london/london-wakes-up-to-blanket-of-snow-as-temperatures-plunge-overnight-10019681.html