Küldjön készpénzt szeretteinek tíz percen belül Magyarországra 1

A Tesco gyors készpénzküldési megoldást kínál, együttműködésben a MoneyGram-el. A tranzakciókat forintban, euróban, és amerikai dollárban lehet lebonyolítani az összeg néhány percen belül célba ér. A fogadó fél egy nyolcjegyű hivatkozási számot kap, és az alapján tudja felvenni a küldeményét.

Küldjön készpénzt szeretteinek tíz percen belül Magyarországra 3

Az egyedi szolgáltatás egyik fő célcsoportja az Angliában élő több ezres magyar közösség, éppen ezért Magyarországon 96 Angliában több, mint 800 áruházban elérhető, a két ország között kedvező tranzakciós díjakkal.

Aki igénybe szeretné venni a Tesco készpénzküldő szolgáltatást, nem kell mást tennie, mint személyesen felkeresni a hozzá legközelebbi Tesco áruházat, kitölteni egy egyszerű formanyomtatványt, majd azt átadni az ügyintézőnek a küldeni kívánt összeggel. A pénzküldési limit egy címen belül 8000 USD/hó, alsó limit nincs meghatározva.

Nincsenek váratlan költségek, mindenki a saját pénzügyi lehetőségei szerint döntheti el, hogy mekkora összeget küld. Ezen a linken tekinthető meg azoknak a magyarországi Tesco áruházaknak a listája, ahol elérhető a MoneyGram. Angliában a Tesco áruházak mellett újságos-standoknál, pénzváltó irodákban, és postahivatalokban is elérhető.

A pénzküldés-fogadás egy, a NAV által követett, és folyamatosan ellenőrzött rendszeren keresztül zajlik, így a „fekete” pénz mozgás szinte lehetetlen. A szolgáltatás igénybevételéhez nem szükséges ClubCard, de aki rendelkezik vele, az ajándék pontokat kap. Ha a kedvezményezett Tesco áruházban veszi fel az összeget Magyarországon, akkor 1000 ClubCard pont kerül jóváírásra a kártyáján.

A Tesco készpénzküldés további előnye, hogy az áruházak hosszú nyitvatartási idővel, még hétvégén is működnek, így sem a küldő, sem a fogadó félnek nem kell a bankfiókokra jellemző kötött időtartamhoz igazodnia.

Részletek: www.tesco.hu

Megosztás