Kukacok hemzsegtek az egyik McDonald’s-ban a ketchup adagolóban Angliában 1

Egy 11 éves lány kis híján kukacokkal tuningolta fel az ebédjét, ugyanis az „undorító” kis élőlényekkel volt tele a McDonald’s szósz-adagolója.

Kukacok hemzsegtek az egyik McDonald’s-ban a ketchup adagolóban Angliában 3

A megdöbbentő videón a gusztustalan csúszómászók láthatók a műanyag konténerben a gloucestershire-i Cheltenhamben lévő egyik mekiben. Carly Ormerod azt mondja, hogy szó szerint azon nyomban kimenekült az üzletből, miután észrevette a kis kukacoktól hemzsegő adagolót.

A 34 éves nő egy Chicken McNuggets-szel vendégelte meg épp a kislányát, Indét szeptember 1-jén, amikor a 11 éves lány elment, hogy megtöltsön egy edényt BBQ szósszal.

Az iskoláslány azonban megdöbbent, amikor „közel 40 undorító lárvát és kukacot” fedezett fel a kifolyócsőben. Carly túl rosszul érezte magát ahhoz, hogy bent maradjon az üzletben, és azt állítja, amikor távozott, észrevette, hogy a személyzet „rémülten” sürög forog az eszköz körül.

Kukacok hemzsegtek az egyik McDonald’s-ban a ketchup adagolóban Angliában 4

A cheltenhami származású Carly így nyilatkozott: „A lányommal és a barátjával bementem a városba teát és süteményt venni nekik, de ragaszkodtak ahhoz, hogy a McDonald’s-ba menjünk inkább. A lányom és a barátja elmentek szószért, és a barátja akkor vette észre a kukacokat. Azt mondanám, hogy körülbelül 30-40 lehetett benne.”

„Elég undorító volt. Legyek és kukacok voltak benne, és bizonyára már egy ideje ott kellett lenniük ahhoz, hogy így elszaporodjanak. Kíváncsi vagyok, kitisztítják-e azokat valaha is rendesen, a szósz nagy része eléggé kiszáradt. Mivel a legtöbb étterem 24 órás, úgy gondolom, hogy folyamatosan csak utántöltik.”

A McDonald’s most vizsgálatot indított az incidens kapcsán, és azt mondta, hogy „rendkívül csalódottak, hogy ebben az esetben így szégyent vallottak”.

A McDonald’s szóvivője azt mondta: „Az élelmiszer-biztonság és -higiénia rendkívül fontos számunkra. Rendkívül csalódottak vagyunk, hogy ez alkalommal kudarcot vallottunk. Az adagolóink tisztaságát naponta ellenőrizzük, és amikor az éttermi csapatunk tudomására jutott, azonnal leállítottuk az adagolókat, hogy megtisztítsák és fertőtlenítsék őket.”

“Alapos vizsgálatot folytatunk annak érdekében, hogy megértsük, hogyan fordulhatott ilyesmi elő.”

A kukacok nem az első nemkívánatos vendégek, amelyet a vásárlók a McDonald’s ételeiben találtak. Tavaly decemberben egy anyukának visszatérítették a teljes 18 fontos rendelése árát, miután talált benne egy csigát.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után