koronavírus Nagy-Britannia

A szerdai adatok szerint sajnos a koronavírusnak 24 óra leforgása alatt 563 újabb áldozata volt Nagy-Britanniában, ami sajnos toronymagasan a legtöbb ezidáig. Ezzel az országban a járványnak már 2352 ember esett áldozatul.

A koronavírus halálos áldozatainak száma 17 nap alatt érte el a 200-at, és ezt követően 11 nap kellett ahhoz, hogy elérje a 2000-et. A regisztrált koronavírussal fertőzöttek száma már csaknem 30 ezer (29474 egészen pontosan) és alig egy héttel ezelőtt, március 25-én ez a szám még csak 9529 volt.

koronavírus anglia

Eközben az is kiderült, hogy a brit egészségügy adatai szerint akár már több, mint másfél millió fertőzött is lehet az országban. A helyzet ugyanis az, hogy a segélyvonalakra beérkezett üzenetek és hívások száma elképesztően magas. Az NHS online felületén 1.49 millió olyan esetről érkezett bejelentés, ahol valakinek a koronavírussal megegyező tünetei vannak / voltak. Ráadásul mindez alig 2 hét leforgása alatt.  Ezzel párhuzamosan további 240 ezer telefonhívás is beérkezett az NHS 111-re és a 999-re, ahol ugyanígy valakinek a vírussal megegyező tünetei voltak.

Természetesen nem biztos, hogy minden egyes esetben a kérdéses személy a koronavírust kapta el, és nyilvánvaló az is, hogy voltak, akik többször telefonáltak, de ha csak minden 5. hívás kapcsolható ténylegesen koronavírusos fertőzötthöz, akkor is 300 ezer fertőzöttről beszélünk, nem pedig 30 ezerről.

A Koronavírus tünetei:

  • láz
  • fáradékonyság és gyengeség
  • légzési nehézségek
  • légszomj
  • száraz köhögés
  • hasmenés
  • étvágytalanság
  • torokfájás (ritkábban)
  • orrfolyás (ritkábban)
  • szaglásunk és ízlelésünk drasztikus gyengülése illetve teljes elvesztése (ideiglenesen)

Eközben közel egymillió ember igényelte már meg a Universal Credit-et az elmúlt két hét folyamán, ami elég jól mutatja a koronavírus okozta brutális gazdasági hatásokat. A március 16 óta beérkezett 950 ezer igénylés közel tízszerese a megszokottnak. Mindemellett az IFS arra is figyelmeztetett a napokban, hogy durván 2 millió olyan ember lesz az országban, akiknek van valamilyen bevételi forrása egyéni vállalkozóként, és nem fognak részesülni a kormány által nyújtott támogatásból.

A jelenlegi részleges kijárási tilalom szabályait itt olvashatjátok. Érdemes betartani őket, ugyanis a rendőrség akár meg is bírságolhatja azokat, akik megszegik. Ha azonban a vírus terjedése ilyen ütemben folytatódik, hamarosan akár szigorítások is következhetnek, de erről a kormány irányából, hivatalosan is megerősített információ egyelőre nem érkezett.     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után