Komoly verekedés tört ki egy repülőjáraton, miután 2 brit férfi nem volt hajlandó felvenni a maszkot 1

Egy egészen komoly csetepaté alakult ki az egyik Amszterdamból Ibiza felé tartó járaton, miután két brit utas megtagadta a szájmaszk viselését többszöri felszólitás után is.

Komoly verekedés tört ki egy repülőjáraton, miután 2 brit férfi nem volt hajlandó felvenni a maszkot 3

A videofelvételen jól látszik, hogy a férfiak, akik közül az egyik állítólag részeg is volt, egymásnak estek a járat fedélzetén menet közben a pénteki napon. A férfiak annak ellenére nem viseltek szájmaszkot, hogy a KLM légitársaság kifejezetten arra kérte az utasokat, hogy viseljék őket a beszállástól egészen a célállomásra történő megérkezésig.

A légitársaság nem sokkal a landolás után arról számolt be, hogy a két balhézót a repülőút során néhány másik utas segítségével sikerült lefogni és megkötözni, majd ezt követően a spanyol hatóságok letartóztatták őket a járat Ibizára történő megérkezése után. Az egyik érintett személy félmeztelenül, és véres orral a földön fekve és megkötözve látható a felvétel vége felé, miközben többen figyelnek rá, nehogy kiszabaduljon.

„Pánik és hatalmas balhé! A KLM ibizai járatán brit utasok csináltak felfordulást. Az egyikük Gregus vodkát iszogatott. Nem voltak hajlandók felvenni a maszkot. Mindkét személyt letartóztatták.” – írta ki közösségi oldalára, aki a felvételt közzétette.

A 2 férfit az sem zavarta, hogy kisgyerekek is utaztak a járaton. Hollandia a koronavírus terjedésének megakadályozása céljából kötelezővé tette a maszkok viselését a repülőtereken és minden KLM járaton. Ennek ellenére a videón számos más utas is úgy tűnt, hogy nem viseli a maszkot.

Spanyolország egyébként pont az egyik olyan ország, ahonnan a Nagy-Britanniába érkezők számára újra érvényben van a 14 nap karantén (sajnos), miután az ország területén az utóbbi hetekben ugrásszerűen megemelkedett az új koronavirusos fertőzöttek száma a korlátozások feloldását követően.

Komoly verekedés tört ki egy repülőjáraton, miután 2 brit férfi nem volt hajlandó felvenni a maszkot 4

„Arcmaszk viselése nélkül nem engedhetjük meg, hogy bárki is felszálljon a járatainkra. Erősen javasoljuk, hogy mindenki viseljen maszkot a repülőtér többi részén is. Két engedetlen utas megtagadta az arcmaszk viselését, és fizikailag és verbálisan is bántalmaztak más utasokat. A pilóta értesítette a helyi hatóságokat, és érkezéskor mindkét utasot letartóztatták. A repülés során sem az utasok sem a repülő biztonsága nem volt veszélyben.” – reagálta a légitársaság szóvivője az incidens kapcsán.      Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után