Egy menetrend szerint közlekedő vonat kisiklott Dél-Angliában, miután a sínekre tévedt tehenekkel ütközött össze.

cows_1984161b

Két vagon is teljesen kisiklott, amikor a békésen, de végzetesen rossz helyen legelészni próbáló teheneknek csapódott Chilham állomástól nem messze, Kent megyében. A Southeastern Trains vasúttársaság járata Ashford-ból tartott éppen Canterbury irányába.

A cég jelentése szerint szerencsére a vonaton utazók közül mindenki megúszta ép bőrrel az ütközést, és a mentők a járaton tartózkodó nagyjából 70 személyt sérülések nélkül segítették le a bajba jutott szerelvényekről. Ugyanez sajnos a bocikról már nem mondható el. A hírek szerint az útvonal jelenleg le van zárva, ami érvényben marad a hétfői nap további részében is.

tr2

„Mindenki rendben van, senkinek nem esett baja, de ez a vonat innen nem megy sehova, az biztos. Az első vagon kisiklott” – írt twitteren Jonathan Calder, a vontaon utazó egyik utas.

Az ütközés vasárnap este 21:30 körül történt. A Southeastern elmondása szerint az Ashford és Ramsgate közti szakasz egyelőre zárva marad. A szakaszon a hétfői nap folyamán egész nap pótlóbuszok járnak.

Itt csatlakozhatsz Facebook csoportunkhoz, ami már 6,200 fős. Gyere te is!

ÚJ – Mobilodról mostantól 1 érintéssel elérheted weboldalunkat a HuNglia ikonnal

Vásárolj olcsóbban a HuNglia kuponjaival 

Ha érdekesnek vagy hasznosnak találtad, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”200″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Forrás: http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-kent-33671351