Kigyulladt egy lakótömb London egyik a magyarok által sűrűn lakott környékén 1

Az éjszaka folyamán hatalmas tűz keletkezett, amikor London északi felén, a hármas zónában kigyulladt egy nagy lakóépület. A lakók egy részét a helyszínre érkező tűzoltók és rendőrök mentették ki. Az incidensben szerencsére csak páran sérültek meg könnyebben.

Kigyulladt egy lakótömb London egyik a magyarok által sűrűn lakott környékén 2

Körülbelül 70 tűzoltó, és összesen vagy 10 tűzoltóautó vett részt a tűz oltásában a helyszínen. Az épülettömbből összesen vagy 20 embert kellett kimenekíteni. A lángok szerdán késő este, valamikor 10 óra magasságában csaptak fel az Acacia Road-on, Wood Green területén, Észak-Londonban. A környék egyébként a Londonban élő magyarság egyik nagyobb „csomópontja”, arról azonban egyelőre nem lehet tudni, hogy tűznek volt-e magyar nemzetiségű érintettje.

Kigyulladt egy lakótömb London egyik a magyarok által sűrűn lakott környékén 3

A drámai képeken jól látszanak a hatalmas lángnyelvek, amelyek összecsapnak az épület teteje fölött az éjszakai égbolt felé nyújtózkodva, miközben a rémült lakók és szomszédok az utcáról bámulják, ahogy a tűzoltók próbálják eloltani őket.

Kigyulladt egy lakótömb London egyik a magyarok által sűrűn lakott környékén 4

A London Fire Brigade szóvivője azt nyilatkozta, hogy a tűzoltóságot este 10 előtt pár perccel értesítették arról, hogy a négyemeletes épület kigyulladt. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek, a lakótömb felső két emelete és a tető már lángokban állt.

A közösségi oldalakra számtalan kép és videó felkerült az incidensről. A kb. 20 lakó közül, akiket ki kellett menekíteni, a füst miatt többen panaszkodtak légzési nehézségekre, így ők kaptak oxigént a helyszínen, és további három személyt pedig a mentősök láttak el kisebb sérülésekkel a helyszínen. Szerencsére csak az anyagi kár jelentős, komolyabb személyi sérülés nem történt.         Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után