wizzair koronavírus

A közismert európai légitársaság, amit a magyaroknak is igen jelentős része használ, a koronavírus járvány ellenére a járatainak egy részét újból elindítja a mai pénteki naptól. A WizzAir ezzel az egyik első légitársaság lesz Európában, amivel a járvány ideje alatt újra repülhetünk.

wizzair koronavírus

A fapados légitársaság egyik legújabb közleményében bejelentette, hogy egyes útvonalak Luton repülőteréről péntektől kezdve újra elérhetőek lesznek az utazni vágyók számára. Azt is elmondták, hogy a repülőgépeket minden éjjel fertőtlenítik majd, és a légiutas-kísérő személyzet maszkot és kesztyűt fog viselni a fedélzeten, továbbá fertőtlenítő törlőkendőt osztanak majd ki az utasok számára.

A legtöbb légitársaság, köztük az easyJet, a Jet2 és a British Airlines törölte az összes járatát, méghozzá határozatlan időre, a legtöbb országban életbe léptetett korlátozások miatt. A Külügyminisztérium utazási javaslata továbbra is az minden Nagy-Britanniában élő ember számára, hogy kerüljenek minden nem létfontosságú utazást az országhatáron kívülre.

A WizzAir azt is elárulta, hogy a járatok számos ország nagyobb városaiba újra közlekednek majd péntektől, többek közt Romániába, Magyarországon Budapestre, Portugáliában Lisszabonba és Tenerifén Spanyolországba. Részletesebb információt természetesen a WizzAir honlapján talál majd mindenki. A légitársaság a tervek szerint egyelőre a járatainak nagyjából a 10%-át helyezi újra üzembe.

„Miközben újraindítjuk a kiválasztott Lutoni járatokat, hogy az alapvető szolgáltatásokat tudjuk nyújtani az utasaink számára, az elsődleges szempont számunkra továbbra is az ügyfelek és a személyzet egészsége, biztonsága és jóléte. A biztonsági előírások, amiket bevezetünk a járvány miatt, biztosítani fogják, hogy a lehető legtisztább környezetben  utazhasson mindenki.” – nyilatkozta a légitársaság igazgatója, Owain Jones.

A kormányra az utóbbi időben igen nagy nyomást gyakoroltak ​​a légitársaságok főnökei, az utazási irodák és az utasok maguk is, hogy közöljék, hogy a törölt húsvéti és nyári járatokra vásárolt jegyek árának visszatérítésében hogyan fognak segíteni.            Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után