Valószínűsíthetően bolti tolvaj volt az a férfi, aki súlyosan megsérült, miután egy nem mindennapi szökési kísérlet részeként egy üvegablakon keresztül kiesett a nyílt utcára a második emeletről London belvárosában.

EXCHANGE1

Az elmondások szerint a férfi a rendőrök elől próbált egérutat nyerni. Az eset a Threadneedle street-en történ, hétfő délelőtt. A férfi állítólag egy székkel először kitörte az ablakot, majd megpróbált kimászni a párkányra, egy igazi akcióhős módjára, de elvétette a lépést, és a második emeletről az utcára zuhant. Majdnem 7 métert zuhant, mielőtt földet ért a Molton Brown üzlete előtt.

„A biztonsági őrök, vagy a rendőrök üldözték, amikor sikerült bemenekülnie az üzletbe, és annak is az emeletére, ahol egy székkel kitörte a bolt ablakát. Elkezdett kimászni, de megcsúszott és lebukfencezett az emeletről. Úgy tűnt, elég rossz állapotban van.” – mesélte az egyik szemtanú.

fallscene

Az egyik banki alkalmazott így írta le a látottakat: „Épp egy ügyféllel beszéltem, amikor hallottam az üvegcsörömpölést, majd egy sikolyt, aztán, mire odanéztem, már ott feküdt a földön. Elég sok vér volt mindenhol, miután elvitték a mentők.”

A rendőröket egy bolti tolvaj miatt riasztották hétfőn, 10:30 körül a Gracechurch Street-hez. Ekkor történt, hogy a gyanúsított átmenekült a másik üzletbe, ahol végül a baleset érte. A férfi akkor esett ki az ablakon, amikor a rendőrök az üzletbe értek.

A mentőket 10:39-kor hívták a helyszínre, akik a férfit fej és lábsérüléssel szállították a Royal London Hospital nevű kórházba.

Új szolgáltatásunk – Tekintsd meg KUPON kedvezményeinket: http://hungliaonline.com/shop/

Ha máskor is szeretnéd angliai magyaroknak szóló híreinket olvasni, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”250″ box_height=”80″ colorscheme=”light” show_faces=”0″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Csatlakozz facebook csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/319485078225041/

Forrás: http://www.standard.co.uk/news/london/shocking-moment-man-fleeing-police-headfirst-threadneedle-street-city-shoplifting-arrest-pavement-plunge-fall-10206934.html