A rémült vásárlók szeme láttára szúrt le két támadó egy férfit tegnap délután, a Westfield bevásárlóközpontban, White City-ben.

A man has been knifed by two attackers in broad daylight at a busy shopping centre.  The stabbing occurred at Westfield shopping centre in White City around 2pm today. According to reports, two men were seen running from the scene, shouting, after the incident. MUST CREDIT:@mashimself

A rendőröknek délután két órakor jelentették telefonon a londoni bevásárlóközpontban történt incidenst. A szemtanúk jelentése szerint, a két férfi megpróbált elmenekülni a helyszínről a támadás után.

A fővárosi rendőrség szóvivője elmondta, hogy amikor a mentősök megérkeztek a helyszínre, egy 20 év körüli fiatal férfit találtak szúrt sérülésektől szenvedve. A két férfit, akik a támadást végrehajtották, még a helyszínen letartóztatták és őrizetbe vették.

westfieldincident0508a

A helyszínen a légimentők helikoptere is megjelent.

Az egyik késelő ismételten ezt mondta a támadás után: „Jó alaposan megszurkáltuk.”

westfieldincident0508b

Egy biztonsági őr elmondása szerint, veszekedés tört ki két férfi között, mire az egyik előhúzott egy kést. Alessandro Mascellino szemtanú elmondása szerint, a rendőrség lezárta a bevásárlóközpont egy részét, mire az emberek elkezdtek kérdezősködni, mi történhetett. Rövid idő alatt nagyon feszültté vált a hangulat.

A bevásárlóközpont egy része Shepherd’s Bushban, továbbra is lezárva maradt, amíg a rendőrség nyomoz az ügyben. A bűncselekmény kiváltó okai jelenleg még nem ismertek. Azonban, nem tartják valószínűnek, hogy bármilyen köze is lehet terrortámadáshoz.

westfield1

A bevásárlóközpont látogatható a vásárlók számára, leszámítva az incidens helyszínét, amelyet a nyomozás idejére zárva és elkerítve tartanak. Akik információval rendelkezők hívását a Hammersmith-i és Fulham-i rendőrség a 101-es telefonszámon, vagy pedig a Crimestoppersa 0800 555 111-es vonalán várja.   Forrás: www.standard.co.uk

[fblike]

Ugrás a HuNglia főoldalára