Egy nő is életét vesztette a reggeli órákban, miután elütötte egy busz a Shepherd’s Bush megálló mellett. Alig 12 órával korábban egy férfit is elütöttek az Ealing kórház mellett, kedden este, aki szintén belehalt sérüléseibe.

shepbush1

A nő, akit a reggeli csúcsforgalomban ütött el a 260-as busz, a helyszínen életét vesztette. 50 éves volt. A másik balesetben egy 44 éves férfi hunyt el. A rendőrséget este kilenckor hívták ki a helyszínre az Uxbridge Road-hoz. Sajnos olyan súlyosak voltak a sérülései, hogy a helyszínre érkező mentők már nem tudtak rajta segíteni.

„Reggel 7:23-kor riasztottak bennünket közúti balesethez az Uxbridge Road és Shepherds Bush Green kereszteződésénél. Többek közt egy mentőalakulatot is oda küldtünk, akik 3 perc alatt a helyszínen termettek. Sajnos azonban a gyors kiérkezés ellenére a hölgy életét már nem tudtuk megmenteni.” – nyilatkozta a londoni mentőszolgálat szóvivője.

busrq1

Mind a két buszsofőr a helyszínen bevárta a rendőröket, és a balesetek kapcsán letartóztatás nem történt. A reggel, Shepherd’s Bush-nál történt baleset miatt a Shepherd’s Bush station-t és a környező utakat ideiglenesen lezárták.

CCnTQv6UIAA20p5

„Kérem, tegyenek kordonokat a járda és az úttest közé! Ez a reggeli baleset csak idő kérdése volt, hogy bekövetkezzen.” – írta Lisa Martin a TfL twitter oldalára.

A lezárások miatt a környéken hatalmas dugók kialakulása várható, így aki teheti, kerülje el környéket és keressen más, járható útvonalat.

Ha máskor is szeretnéd angliai magyaroknak szóló híreinket olvasni, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”250″ box_height=”80″ colorscheme=”light” show_faces=”0″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Csatlakozz facebook csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/319485078225041/

Forrás: http://www.standard.co.uk/news/london/shepherds-bush-pedestrian-hit-by-bus-in-rush-hour-accident-station-10177212.html