Két férfi elrabolt, fogva tartott és megerőszakolt egy tinédzser fiút Angliában 1

Letartóztattak két férfit egy tizenéves fiú megerőszakolásának, fogva tartásának és elrablásának alapos gyanújával Angliában, Cumbria területén.

Két férfi elrabolt, fogva tartott és megerőszakolt egy tinédzser fiút Angliában 3

A 31 és 36 éves párost óvadék ellenében szabadlábra helyezték, amíg a nyomozás tart az incidens kapcsán. A 16 éven aluli fiút állítólag a cumbriai Armathwaite Coombs Wood környékén támadták meg még október 9-én.

A Cumbria Constabulary azt mondta, hogy a fiatal fiút az őt ért trauma miatt most képzett szakemberek támogatják és segítik a történtek feldolgozásában. A helyi rendőrség arra szólított fel mindenkit, aki délelőtt 11 és 15:30 között a környéken tartózkodott, hogy vegyék fel velük a kapcsolatot.

A nyomozók egy sötét színű, a 2000-es évek közepén készült Ford Fiestát is keresnek a bűncselekmény kapcsán. A feltételezések szerint a járműben két személy volt, egy fekete és egy fehér férfi, akik 20 és 30 év közöttiek lehettek.

A vezető nyomozótiszt, John Graham-Cumming nyomozó főfelügyelő a következőket mondta: „Ez egy összetett nyomozás, amelyet elkötelezett nyomozókból álló speciális csapat irányít. A nyomozás gyors ütemben zajlik, és számos nyomon haladunk, beleértve a közelmúltbeli letartóztatásokat is.”

„Nagyra értékeljük, hogy a nyomozás alakulása milyen pozitív hatással volt az áldozatra, családjára és a helyi közösségre. Szeretnénk megköszönni nekik a folyamatos támogatásukat, amíg a nyomozás folytatódik.”

„A nyomozás előrehaladásának támogatása és a közösség megnyugtatásnak érdekében megnövekedett rendőri jelenlét lesz észlelhető a környéken. Nyomozóink és rendőrtisztjeink mindent megtesznek az ügy mielőbbi felgöngyölítése érdekében. A lakosságot nem fenyegeti veszély.”

„Köszönjük mindenkinek, aki a mai napig megkeresett minket a nyomozás menetének támogatása érdekében. Továbbra is arra kérünk mindenkit, aki bármilyen hasznos információval rendelkezik az ügy kapcsán, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy minél előbb fényt deríthessünk az incidens pontos körülményeire.”    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után