Két 10 éves kisfiút késelt meg egy nő, egy újrahasznosító központban pedig egy újszülött csecsemő holttestére bukkantak Angliában 1

Kórházba szállítottak két 10 éves kisfiút, miután nyolc órán át tartó „túsztárgyalás” után megkéselte őket a fogva tartójuk.

Két 10 éves kisfiút késelt meg egy nő, egy újrahasznosító központban pedig egy újszülött csecsemő holttestére bukkantak Angliában 3

A történteket követően a helyszínen a rendőrök letartóztattak egy nőt, akit gyilkossági kísérlettel gyanúsítanak a borzasztó lincolnshire-i incidens után. A gyermekek biztonságával kapcsolatos aggodalmakról először kedden 13 óra 49 perckor értesítették a rendőrséget.

A kiérkező fegyveres rendőrök és speciálisan képzett szakemberek a helyszínen lévő egyik ingatlanban kezdtek el tárgyalni a nővel valamikor 16.30 körül. A Friskney területén, Fold Hillen zajló feszült eseménysor nem sokkal hajnali 1 óra után ért véget, amikor a rendőrök végül behatoltak az ingatlanba.

A gyerekeket szúrt sebekkel szállították kórházba. Szerencsére azonban úgy tudni, hogy a sérüléseik nem életveszélyesek. A 39 éves nőt emberölési kísérlet gyanújával ott a helyszínen elfogták és letartóztatták. A nő azóta őrizetben van.

A rendőrség szerint az incidens lezártnak tekinthető, további veszély nem fenyegeti a környékbeli lakosokat. Fold Hill területén több utcát több órára lezárták, de mostanra újra megnyitották őket.

Egy újszülött kisfiú holttestére bukkantak egy újrahasznosító központban…

Két 10 éves kisfiút késelt meg egy nő, egy újrahasznosító központban pedig egy újszülött csecsemő holttestére bukkantak Angliában 4

Az elhunyt csecsemőt ma találták meg a cambridgeshire-i Waterbeach-ben, az Ely Road-i helyszínen, ahova délben hívták a rendőröket. A rendőrség arra kérte a baba édesanyját, hogy vegye fel velük a kapcsolatot.

John Massey nyomozófelügyelő azt mondta: „Ez egy hihetetlenül szomorú és felkavaró incidens minden érintett számára, és most próbálunk további részleteket feltárni a történtek kapcsán. Szeretnénk a kisfiú édesanyját felkérni, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot – lehet, hogy orvosi ellátásra szorul, vagy kiszolgáltatott helyzetben van.”

„Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a végére járjunk a történteknek, de ezt egyedül nem tudjuk megtenni, ezért a lakosság segítségét is kérem. Bármilyen apró információ is segítheti a szakembereink által lefolytatott nyomozást; még akkor is, ha ezt névtelenül közlik velünk vagy a Crimestopperssel.”

A rendőrség szóvivője azt mondta, hogy nem akarnak találgatásokba bocsátkozni annak kapcsán, hogy mi történhetett, igyekeznek nyitottak lenni és minden eshetőséget számba venni, hogy mi vezethetett ehhez a tragédiához.  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után