Kertnek csapódott egy emeletes busz Angliában miután a buszsofőr vezetés közben rosszul lett és meg is halt 1

Meghalt egy buszsofőr, aki váratlanul rosszul lett a volánnál, és ennek következtében az egyik ház kertjébe csapódott.

Kertnek csapódott egy emeletes busz Angliában miután a buszsofőr vezetés közben rosszul lett és meg is halt 3

A férfi egy emeletes buszt vezetett épp a West Midlands területén található Oldbury városában a ma reggeli órákban, amikor hirtelen súlyos „egészségügyi problémái adódtak” melynek következtében elveszítette az irányítást a jármű felett.

A mentők rövid időn belül megérkeztek a helyszínre, miután a busz az út szélén lévő egyik ház előkert falának csapódott. A mentősök küzdöttek a sofőr életének megmentéséért, de sajnálatos módon már nem tudták megmenteni.

Kertnek csapódott egy emeletes busz Angliában miután a buszsofőr vezetés közben rosszul lett és meg is halt 4

A buszon szerencsére a baleset pillanatában nem tartózkodtak utasok, és az incidens során senki más sem sérült meg a rendőrség jelentése szerint. Az eset helyszínéről készült képeken látható, ahogy a busz egy kis előkert falának tetejére van felcsúszva, mindössze pár centire egy háztól.

Kertnek csapódott egy emeletes busz Angliában miután a buszsofőr vezetés közben rosszul lett és meg is halt 5

A busz elején jól látható a képeken az „üzemen kívül” felirat is. A baleset helyszínét egy időre lezárták. A West Midlands-i rendőrség szóvivője ezt nyilatkozta:

„Egy buszsofőr meghalt, miután súlyos egészségügyi probléma lépett fel nála vezetés közben Oldburyben ma reggel. A busz ezt követően egy kert falának ütközött a Titford Road és a Wolverhampton Road találkozásánál reggel 7 óra 40 perckor.”

Kertnek csapódott egy emeletes busz Angliában miután a buszsofőr vezetés közben rosszul lett és meg is halt 6

„A buszon nem voltak utasok, és a baleset során senki más sem sérült meg. Útlezárások vannak érvényben a helyszínen, amelyeket amint tudunk feloldunk. Részvétünk az elhunyt férfi szeretteinek.”   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után