Javult a dolgozók termelékenysége Nagy-Britanniában 1

A szigetországban dolgozók teljesítménye óránként 0.6%-ot emelkedett a júliustól szeptemberig tartó negyedévben a statisztikai hivatal (ONS) állítása szerint.

David Cameron visits tea factory

A termelékenységben három éve nem volt ilyen mértékű emelkedés, sőt 2013 második negyedéve óta semmilyen emelkedés nem volt tapasztalható. Habár azt is tudni kell, hogy a produktivitás jelenlegi szintje még mindig 2%-kal elmarad a válság előtti állapothoz képest. Ez azt jelenti, hogy a gazdasági növekedés beindulásának ellenére, az Egyesült Királyságban dolgozók termelési hatékonysága gyenge maradt.

A produktivitás nem más, mint az egy főre jutó megtermelt javak vagy szolgáltatások mennyisége óránként. Ez az adat alkalmas annak az előrejelzésére, hogy egy adott gazdaság milyen mértékben tud növekedni anélkül, hogy túl magas inflációt generálna. Ez az adat többek közt a brit nemzeti bank számára is nagyon fontos a jegybanki alapkamat meghatározásakor, amihez fontos tudni az infláció becsült értékét.

Ha máskor is szeretnél friss, angliai magyaroknak szóló híreket olvasni:

Csatlakozz facebook csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/319485078225041/

Likeolj bennünket facebookon:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”180″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″ ]

Forrás: http://www.bbc.co.uk/news/business-30596386

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után