Letartóztattak egy nőt, miután egy londoni buszjáraton nyomdafestéket nem tűrő hangnemben osztott ki egy pár muszlim asszonyt, többek közt gyakorlatilag leterroristázva őket.

busrant

Futótűzként terjed az interneten a legújabb videóra vett buszos balhé, amin egy londoni buszon egy gyerekével utazó anyuka egy muszlim nőkből álló csoportot szid és mond el mindennek, aminek csak el lehet képzelni. A nő iszlámellenes alpári megnyilvánulása, melynek során többek közt terroristáknak is nevezte őket, közfelháborodást váltott ki az emberek közt.  Az iszlám nők, mint azóta kiderült, olasz származásúak voltak. Umm Lina három éves gyermekével és 52 éves édesanyjával utazott a buszon. Az biztos, hogy amit a 206-os járaton kaptak az arcukba azt nem felejtik el, de hogy zsebre sem teszik, az is biztos.

A marokkói születésű Lina és családja 15 percen keresztül hallgatta a nő szitkozódását, mert az a buszról való leszállást követően további 10 percig megállás nélkül mondta a magáét. A véget nem érő szitokáradat során a „ti ISIS-es k**vák” és hasonló egyéb megjegyzések is elhagyták a magából kikelt anyuka száját, aki még azzal is fenyegetőzött, hogy hasba rúgja Linát, aki egyébként terhes. A hölgyet többszöri próbálkozásra sem sikerült lenyugtatni, bár a próbálkozást sem nagyon vitték túlzásba. A Facebookra felrakott videót több, mint 750,000-en nézték meg, mielőtt letörölték volna.

„Beszélgessetek csak a kibaszott nyelveteken. Rohadt Isis-es kurvák. Nevessetek csak.”

„Idejöttök Angliába és nem tudtok normálisan viselkedni. Húzzatok vissza a kurva országotokba, ahol bombáznak minden nap.” – ilyen és hasonló kijelentések röpködtek megállás nélkül a felpaprikázott nő szájából.

https://www.youtube.com/watch?v=UX3ZvZueffs

A káromkodógép nő idegrohama a babakocsik miatt kezdődött. A buszon ugyanis már volt két babakocsi az arra kijelölt helyen, így ilyenkor a harmadikat össze kell csukni. Ennek a menetével nem volt elégedett az anyuka. Lina, mivel nem beszél jól angolul, a már eleve mérgelődő nőnek annyit mondott: „Please, shhhhh!” Na ekkor szabadult el a pokol…

Lina azt nyilatkozta egy tolmácson keresztül, hogy mivel senki nem lépett közbe, odament a buszsofőrhöz, hogy csináljon már valamit, vagy hívja fel a rendőrséget, akinek a válasza erre az volt, hogy „Ezt te magad is megteheted”. (Ez egyébként igaz, bár nem épp úriemberhez méltó viselkedés.)

Azt nem lehet tudni mennyire volt jogos az anyuka felháborodása, de za biztos, hogy sajnos a londoni buszokon sok a feszültség mostanság. A rendőrség később letartóztatta a nőt rasszista viselkedés és rendbontás miatt, és az éjszakát az őrsön töltötte. A londoni rendőrség vizsgálja az eseményt, ami kedden délelőtt 10:30-kor történt.

Ha tetszett a cikk, itt Like-old oldalunkat:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”200″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Forrás: http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-london-34560277