Ijesztő jelenetek a londoni Winter Wonderlandben: meghibásodott az egyik attrakció, az emberek több, mint 50 méter magasban rekedtek 1

Ez volt az a borzasztó pillanat, amikor a londoni Winter Wonderland egyik attrakcióján többen a levegőben lógva rekedtek, ráadásul ijesztően magasan egy „meghibásodás” következtében.

Ijesztő jelenetek a londoni Winter Wonderlandben: meghibásodott az egyik attrakció, az emberek több, mint 50 méter magasban rekedtek 3

Az X-en közzétett videóban a bátor jelentkezők a híres Hyde Park-i karácsonyi vásár egyik legnagyobb attrakciójára szálltak fel, ami vesztükre egy időre felmondta a szolgálatot. Ennek köszönhetően az ülésekbe szíjazva több, mint 50 méter magasban rekedtek.

Egy szemtanú elmondása szerint az emberek vagy 35 percen át voltak beragadva az óriási forgó fémrúd végére erősített ülésekbe, de a Winter Wonderland szerint ez nem igaz, és csak nyolc percig tartott az incidens. Az attrakció egészen 65 méterrel a földfelszín fölé emeli az embereket, és közben néha nagy sebességgel fejjel lefelé fordítja őket.

A Winter Wonderland szóvivője így nyilatkozott: „Megerősíthetjük, hogy a Blizzard nevű attrakción december 30-án este nyolc percig áramszünet volt. A szerkezet üzemeltetői és az ügyfélszolgálat gyorsan kezelte a problémát, és a rajta ülőket biztonságosan leszállították róla.”

“Látogatóink biztonsága a legfontosabb számunkra, és minden attrakció szigorú és rendszeres biztonsági ellenőrzésen esik át tapasztalt személyzet által.”

Több tucatnyian használták a közösségi médiát arra, hogy a történtek után hangot adjanak aggodalmuknak, amikor meglátták a videót.

Geo ezt írta a Twitteren: „Naaa, köszönöm, de nem, ebből én nem kérek. Túl öreg vagyok már az ilyen helyzetekhez. Forralt bor és német kolbász nekem tökéletesen elég.

Francis Ogbuka edig ezt írta: „Tavaly én is kipróbáltam az egyiket, és folyamatosan ont azon kattogtam közben, hogy „mi lenne, ha?!” valami ilyesmi történne… Erre tessék!

Egy harmadik személy pedig csak ennyit tett hozzá: „Én tuti elájultam volna, ha ez velem történik meg.”  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után